Remediu eficient pentru zaharul din sange: un ou si otet

Da, este foarte usor! Este un truc simplu de tot care ajuta la controlul nivelului de zahar din sange. Tot ce aveti nevoie este un singur ou fiert.

Expertii din intreaga lume spun ca retetele interne bazate pe ou fiert sunt foarte eficiente si sunt un aliat util impotriva luptei impotriva zaharului din sange crescut. Acesta scade foarte repede glicemia.

Diabetul – este o problema foarte frecventa care afecteaza oamenii din intreaga lume. Diabetul apare atunci cand pancreasul nu mai produce insulina, sau corpul nu este capabil sa foloseasca in mod corespunzator insulina pe care o are. Simptomele comune ale diabetului zaharat includ: urinare frecventa noaptea, sete, pierderea rapida in greutate, mancarime in jurul penisului sau vaginului, taieturi sau rani care se vindeca lent, vedere incetosata, oboseala.

Toate acestea duc la probleme grave de sanatate cum ar fi orbire, leziuni ale nervilor, boli de rinichi, boli de inima si la barbati poate cauza si disfunctie erectila.

Nota: atunci cand utilizati acest medicament ar trebui sa fitit atenti ce alte alimente consumati, deoarece este bine sa evitati alimentele care cresc nivelul zaharului in sange. Ingredientele necesare pentru acest tratament sunt foarte simple si disponibile la scara larga, si anume: ou fiert si otet.

Reteta:

Fierbeti un ou si decojiti-l apoi impungeti-l si faceti gauri mici cu o furculita. Puneti-l apoi intr-un castron si turnati otet peste el. Lasati-l apoi sa stea peste noapte in otet si dimineata mancati doar oul, fara otetul care nu a fost absorbit.

In timpul mesei, beti un pahar cu apa calduta in care adaugati o lingura din otetul utilizat pentru a inmuia oul. Este un lucru bine cunoscut ca ouale sunt foarte nutritive si sunt o sursa excelenta de proteine. Acest mic dejun va reduce apetitul si va contribui la cresterea dozei de energie.

Acest remediu merita incercat cu siguranta! Este foarte simplu si usor de facut si partea pozitiva este ca este sigur si eficient!

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017
Sursa: healthylifeheadlines.com