VICA BLOCHINA, “PĂRĂSITĂ” ȘI DE FIU – ADOLESCENTUL S-A MUTAT ÎN CASA TATĂLUI SĂU, VICTOR PIȚURCĂ

În cel mai recent interviu, Vica Blochina a dezvăluit că fiul ei, Edan, s-a mutat în casa lui Victor Pițurcă. Lituanianca a mărturisit că a intrat în depresie după ce a aflat că băiatul pe care îl are cu fostul antrenor al echipei naționale nu vrea să mai revină lângă ea.

în cadrul podcastului “Fiță cu Adiță”, Vica Blochina a vorbit despre Edan, fiul pe care îl are împreună cu Victor Pițurcă. Fosta dansatoare de la Melody a dezvăluit că băiatul a decis să plece de lângă ea și să fie alături de tatăl său.

În prezent, Edan ar locui în casa lui Victor Pițurcă. La început, situația a afecat-o enorm pe blondină, care a fost o bună perioadă în depresie, pe motiv că nu înțelegea decizia fiului său. Au existat momente când lituanianca s-a gândit că poate nu a fost o mamă îndeajuns de bună.

Însă, cu trecerea timpului, Vica Blochina a realizat că nu este deloc anormal ca un băiat în vârstă de doar 14 ani să simtă nevoia să stea mai mult în prezența tatălui. S-a împăcat cu situația, iar acum este fericită că persoanele dragi din anturajul ei și-au găsit liniștea.

Vica Blochina a mai precizat că Edan se înțelege perfect cu familia lui Victor Pițurcă și că are o relație specială cu Alexandru, fiul fostului selecționer.

Vica Blochina, amanta lui Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a mutat în România, în urmă cu mai mult timp. Dansatoarea din Lituania a fost balerina la Clubul Melody din București. La vârstă de 20 de ani l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Cei doi au trăit o poveste de dragoste, în secret.

Fostul jucător de fotbal avea 39 de ani și a fost căsătorit. Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost împreună o perioadă lungă de timp și au făcut un fiu, Edan.