POVESTEA INCREDIBILĂ A UNEI TINERE PROASPĂT LOGODITĂ – CE A AFLAT FEMEIA DESPRE INELUL PRIMIT DE LA VIITORUL EI SOȚ

O tânără a căutat pe Google numele logodnicului ei și a rămas șocată. Bărbatul i-a dăruit un inel de logodnă ce ii aparținuse altei femei, în trecut.

Femeia a postat pe contul ei de TikTok un videoclip în care explica ce a găsit pe internet după ce a căutat numele partenerului său de viață cu care urmează să se căsătorească.

Pe lângă faptul că i-a găsit contul de My Space, acolo unde avea mai multe poze rușinoase, tânăra a găsit o recenzie care a arăta că inelul ei de logodnă nu a fost cumpărat inițial pentru ea.

Inelul pe care l-a primit femeia îi aparținuse altei persoane înainte

Într-un videoclip încărcat pe TikTok, viitoarea mireasă a mărturisit: ”Când m-am hotărât la întâmplare să caut pe Google numele logodnicului meu și am văzut o recenzie scrisă pe site-ul unui bijutier pentru inelul meu de logodnă chiar înainte de a ne întâlni”.

La descrierea clipului video, care a înregistrat peste 34,6 de mii de aprecieri la momentul publicării, ea a clarificat: ”din păcate, acest lucru este foarte adevărat”.

Punând o față curajoasă în secțiunea de comentarii, femeia dezamăgită a glumit despre ”trauma ei”, dezvăluind că inelul este acum ”dispărut”.

Mulți dintre cei care au comentat au înțeles pe deplin de ce TikToker a fost atât de consternat de descoperirea ei, o persoană remarcând: ”Faptul că a fost cumpărat inițial pentru o altă fată m-ar face să mă arunc de la etaj”.

Când o persoană a încercat să-l apere pe bărbat – remarcând că ”un inel este un inel” și că ”poate că nu l-ar putea returna” , alții s-au grăbit să explice că au ratat complet ideea.

Indiferent de situație, ar fi putut să-l vândă și să cumpere un nou inel cu banii. Aș prefera un inel de 100 de dolari decât unul destinat sau care aparține altuia”, a mai menționat o persoană, în secțiunea de comentarii a videoclipului postat pe contul @hreb.