O bătrână care venea cu avionul la București nu a avut bani să-și cumpere de mâncare – Gestul făcut de stewardesă a surprins pe toată lumea

O bătrână care venea cu avionul la București nu a avut bani să-și cumpere de mâncare. Câteodată, să fii om, nu te costă absolut nimic! Este și cazul unei stewardese din România care a ajutat o bătrânică care circula cu avionul. Aceasta nu a avut 4 euro pentru un sandvis, dar angajata a făcut un gest demn de laudă pentru ea. Povestea impresionantă a fost relatată pe Facebook.

O bătrână care venea cu avionul la București nu a avut bani să-și cumpere de mâncare. Gestul făcut de stewardesă a surprins pe toată lumea

O bătrână care venea cu avionul la București nu a avut bani să-și cumpere de mâncare. Gestul unei stewardese a reușit să înduioșeze internauții. Un român care locuiește în Anglia a surprins un moment cu totul și cu totul special. O femeie în vârstă care circula cu avionul pe ruta Birmingham-București nu a avut bani pentru a-și cumpăra un sandviș. Cu toate astea, o stewardesă a observat că aceasta nu are 4 euro să-și cumpere de mâncare, așa că a făcut un gest de lăudat. Marius Simionică, care se ocupă de fundația „Marius și Prietenii”, a povestit pe pagina sa Fecbook cum bătrâna s-a uitat toți ceilalți pasageri care și-au cumpărat mâncare. Aceasta a mers în spate pentru a le întreba pe însoțitoarele de bord cât costă un sandvis, iar când a auzit că este 4 euro, bătrâna s-a întors la locul ei.

Câteva minute mai târziu, o stewardesă a venit și i-a adus un sandvis, diferit de celelalte, cel mai probabil pachetul ei de acasă. Povestea a devenit virală în mediul online, iar gestul făcut de tânara stewardesă a fost apreciat de mii de oameni. „Îngerii există, iar eu am întâlnit unul! Aseară am zburat pe ruta BirminghamBucurești. Tare aș vrea să vă fac cunoscut un gest care mie mi-a umplut sufletul de bucurie și poate pe cât de mic pacere pentru unii, pe atât de uriaș a fost pentru mine. Pe rândul 37A stă o doamnă de vârsta a treia care privea cum oamenii își cumpărau sandwich-uri și altele. La un moment dat se ridică, merge în spate (eu în general stau pe ultimul loc) și timidă întreabă cât costă un sandwich. I se răspude că 4 euro și se întoarce la locul ei și se caută prin buzunare. La scurt timp, acest înger se întoarce din spate cu un sandwich (diferit de cele vândute, probabil sandwich-ul personal) și îl întine doamnei cu un zâmbet molipsitor, iar la 2 minute distanță îi aduce și un pahar de apă. Am întâlnit la viața mea multe vedete (cântăreți, actori, fotbaliști), însă niciodată nu am cerut să fac poză cu vreunul… Lumea e făcută din gesturi mici, nu din vorbe mari”, a scris pasagerul pe Facebook.