Imaginea a stârnit val de reacții pe Internet: „Credeți că se vinde și în rate? La prețul ăsta… ” – Cât costă un păstârnac – A ajuns la casa de marcat și a rămas fără cuvinte

Românii simt pe pielea lor că toate se scumpesc de la o zi la alta! De la energie electrică, gaze naturale, combustibil pentru mașini, dar și la alimente de bază, prețurile au luat-o razna în ultima perioadă. Până și când vine vorba legumele pentru o banală supă, prețul lor poate atinge sume astronomice.

Descoperirea făcută de o româncă într-un cunoscut supermarket a stârnit val de reacții pe Internet. A intrat în magazin pentru mici cumpărături, dar la casa de marcat s-a trezit că trebuie să plătească o sumă astronomică.

Cât costă un păstârnac? A ajuns la casa de marcat și a rămas fără cuvinte: „Credeți că se vinde și în rate? La prețul ăsta…

Un păstârnac “a cântărit” cel mai mult pe bonul de la casă. Femeia a cumpărat nici jumătate de kilogram de păstârnac iar acesta costa nu mai puțin de 352 de lei. Misterul a fost însă deslușit în cele din urmă. Prețul pe kilogram era de 999,99 de lei. Nu se știe dacă a fost vorba de o eroare sau chiar prețul acestei legume a explodat, în contextul scumpirilor din ultima vreme care au lovit România.

Așa cum era de așteptat, odată ajunsă pe Internet, imaginea cu prețul la păstârnac a stârnit un val de reacții. Iată câteva dintre cele peste o sută de comentarii adunate de postare.

“Credeți că se vinde și în rate? la prețul ăsta”, a întrebat unul dintre internauții care a apreciat postarea.

Prețul păstârnacului a stârnit val de reacții pe Internet

Mulți dintre internauți chiar s-au amuzat pățanie.

“A intrat salariul ”, “Păstrânac din categoria „cireșe în Iunie”…“, “Eu cred că ai cumpărat o ediție princeps cu autograful lui Boris Pasternak…”, “Să vezi cât se face țelina…”, “Doamne apara-ne! Am facut pastarnac in gradina de am dat si la vecini. Daca stiam, acum ma imbogateam.”, “Credeți că se vinde și în rate? la prețul ăsta”, ” Mai ramane sa scumpeasca si broccoli ”, ” De la un kil in sus poți aplica pentru fonduri europene ”, “Dar dincolo era mai ieftin…”Criza păstârnacului” – doar îl clătesc în următoarea ciorbă… “, sunt unele dintre cele mai apreciate comentarii ale celor care s-a mirat de prețul păstârnacului.

Și se pare că prețul carburanților a stârnit scumpiri și pe piața legumelor și fructelor.