Este prima oară în cariera ei când este surprinsă așa – Raluca Bădulescu, complet nemachiată

Raluca Bădulescu, complet nemachiată! Este prima oară, în cariera ei, când este surprinsă aşa!

Exuberantă, originală şi mereu aranjată până la ultimul fir de păr, Raluca Bădulescu nu avea cum să nu facă parte din juriul „Bravo, si stil! Celebrities”. Vedeta este „doxă” când vine vorba despre modă, iar când o concurentă face o gafă, protagonista noastră este necruţătoare, după cum aţi observat şi voi, în faţa micilor ecrane.

Ei bine, aţi mai văzut, probabil, că o trăsătură de look specifică vedetei Kanal D este machiajul pronunţat şi, în special, rujul roşu.

Mulţi s-au întrebat însă cum arată, oare, Raluca Bădulescu fără fond de ten, pudră, rimel, blush, tuş, ruj şi contur de buze. Răspunsul vine imediat, sub forma unor imagini incendiare realizate de colegii noştri în afara studio-urilor „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Raluca Bădulescu, complet nemachiată! Jurata nu a vrut să fie filmată însă, până la urmă, s-a resemnat!
După cum se vede din reacţia ei, jurata nu a vrut să fie filmată însă, până la urmă, s-a resemnat.

Şi bine a făcut…Spunem asta pentru că, în felul acesta, foarte mulţi pot vedea că vedeta este foarte frumoasă şi naturală.

Înţelegem că televiziunea impune un machiaj profesional, însă nu avem cum să nu remarcăm, dragă Raluca, tenul tău frumos şi strălucirea pe care o ai şi fără să apelezi la trucuri feminine de înfrumuseţare.