Emilian de la Căsătoriți pe nevăzute și-a refăcut viața – Cine este tânăra care îi este alături

Emilian Dimoftei a crezut că și-a găsit jumătatea în cadrul emisiunii Căsătoriți pe nevăzute. S-a căsătorit cu Andreea, dar după foarte puțin timp s-au despărțit. Acum, Emilian și-a refăcut viața.
Emilian Dimoftei și Andreea Clinchevici au fost doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Căsătoriți pe nevăzute, emisiune difuzată de Pro Tv.

Au decis să se căsătorească, dar în final totul s-a terminat cum nu se putea mai prost. Andreea și-a părăsit soțul.

Acum, Emilian Dimoftei a reușit să-și refacă viața. A întâlnit o tânără alături de care este fericit.Emilian de la Căsătoriți pe nevăzute și-a refăcut viața. Cine este tânăra care îi este alături

În toamna anului trecut, Emilian și Andreea au fost primul cuplu care au decis să se căsătorească în emisiunea Căsătoriți pe nevăzute, de la Pro Tv. Pe tot parcursul emisiunii cei doi au fost extrem de îndrăgiți de public.

Relația s-a terminat însă rapid, după ce Andreea a decis să-și părăsească soțul.

Fostul concurent de la Căsătoriți pe nevăzute și-a refăcut însă rapid viața. A cunoscut o tânără alături de care speră să-și găsească fericirea. Alina Lungu este din Galați și are un copil. Tinerii au decis să facă totul public și au postat mai multe fotografii în mediul online.

Fanii au fost foarte încântați și speră ca de această dată, bărbatul să fie fericit.

Felicitări! Are un chip dulce și blând, Emilian . Vă potriviți.

“Acum chiar ai dat peste o comoară, Emilian! Fata aceasta e minunată! Să fiți fericiți!

Sunteți foarte frumoși împreună!”, sunt câteva mesaje primite de Emilian Dimofte.

De ce a decis Andreea Clinchevici să-l părăsească pe Emilian

Emilian a recunoscut că a plăcut-o foarte mult pe Andreea încă din primul moment în care a văzut-o. Acesta a declarat că după părerea lui, tânăra l-a plăcut și ea.