Cum arăta Gabriela, soția lui Dani Oțil, înainte să devină celebră și să se lase pe mâna medicului estetician

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) a devenit cunoscută în showbiz-ul autohton ca „blonda lui Dani Oțil”, ea fiind femeia care a reușit să îl determine pe unul dintre cei mai doriți burlaci ai României să devină bărbat de casă.

Soția prezentatorului TV arată foarte diferit în prezent față de zilele debutului său pe sticlă, din anul 2015, atunci când a câștigat show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Acum este unul dintre cel mai bine cotate fotomodele de la noi și o figură celebră în lumea mondenă. Vezi, în galeria foto, cum arăta Gabriela înainte să apeleze la talentul medicilor esteticieni pentru mici îmbunătățiri pe ici, pe colo.

Ce intervenții estetice are

Chiar dacă a devenit cu adevărat cunoscută în showbiz atunci când a început să apară la brațul omului de televiziune, Gabriela, cu 12 ani mai tânără decât Dani, era deja un topmodel de renume internațional. Tânăra, cu o înălțime de 1.80 m, este o vedetă stilată și care ține pas cu ultimele tendințe din lumea modei, dat fiind faptul că activează în acest domeniu. Cât despre transformarea sa fizică, așa cum chiar ea a recunoscut, a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și mări bustul și arată foarte diferit față de acum câțiva ani.

Potrivit celor de la spynews, medicul proaspetei doamne Oțil a declarat că în 2015 a avut loc intervenția, căare o proteză rotundă, iar implanturile, de 300 ml, sunt amplasate sub mușchi! Vedeta a mărturisit că nu s-a confruntat cu nicio problemă în toți cei cinci ani de când are silicoane și este mai mândră ca oricând de ”achizițiile” sale.

Cum arăta înainte

La debutul său pe podiumul de modă Gabriela avea doar 21 de ani și se mândrea doar cu formele cu care au înzestrat-o Mama Natură. Vedeta arăta diferit față de acum, era foarte slabă și nu începuse încă să tragă din greu la sala de forță pentru a-și tonifia musculatura. Însă atitudinea sa dezinvoltă, trăsăturile sale fizice deosebite, dar și perseverența și ambiția au ajutat-o să devină una dintre cele mai bune și ofertate modele din industrie.

Dezamăgită în dragoste

Parcusul său în showbiz nu s-a oprit doar la participarea la emisiunea moderată de celebrul designer. Cu mulți ani înainte de a-l cunoaște pe Dani Oțil ea a participat la showul matrimonial „Te vreau lângă mine”. La acea vreme avea 22 de ani și era foarte dezamăgită în viața ei sentimentală, mărturisind că bărbaților le este dificil să se apropie de ea.

Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Nici nu sunt pregătită, am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (n,r. de ce este singură). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat. Am întâlnit și bărbați care mi-au spus – ești și frumoasă și tânără, tu o să-mi dai papucii repede, așa că mai bine ți-i dau eu ție. Le este frică să pună suflet”, a povestit ea, în cadrul emisiunii.

Nunta ca în povești

Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, aleasa inimii sale, pe 15 mai 2021, în mare secret. Evenimentul a avut loc la aproape două luni de când au anunțat că vor deveni părinți și aproape trei ani de relație. Au avut parte de o nuntă ca în povești, într-un decor superb, iar la ceremonie au participat doar prietenii apropiați ai cuplului, între care Florin Ristei, Ramona Olaru, Nicolai Tand și Răzvan Simion.