Andreea Marin, însărcinată la 46 de ani? Vedeta anunțase că e pregătită să devină, iar, mamă

Dincolo de reușitele în planul carierei, pe care le-a celebrat de curând în cadrul unui eveniment special, Andreea Marin pare să fie însărcinată.

Imaginile de la lansarea recentă a unui nou proiect ar părea să o dea de gol pe vedetă.

Fosta Zână a Surprizelor are o relație de patru ani cu Adrian Brâncoveanu, un diplomat român cu 11 ani mai tânăr decât frumoasa prezentatoare. Cei doi își păstrează în intimitate iubirea, însă nu este deloc dificil să ne dăm seama că vedeta și-a găsit echilibrul la brațul iubitului său. De curând, o serie de imagini par să sugereze că Andreea Marin și partenerul său de viață ar putea aștepta chiar și un copil, după ce fotografiile o înfățișează pe aceasta însărcinată, scrie impact.ro.

Cu o ușoară burtică la vedere a apărut Andreea Marin la o lansare recentă din cadrul Creative Hub Voice & Visibility, afacerea pe care prezentatoarea a demarat-o de curând.

În imaginile postate pe rețelele de socializare însă, mulți au putut să observe faptul că vestimentația Andreei Marin lăsa să se distingă o burtică ușor proeminentă, care le-a dat de gândit fanilor.

Andreea Marin a venit, în trecutul recent, mărturii despre încă un copil.

Subiectul chiar a fost discutat cu micuța ei care s-ar bucura enorm fiind deja obișnuită cu frații pe care îi are din partea tatălui pe care nu îi consideră vitregi: „Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect.

Andreea Marin a adoptat doi copii

Andreea Marin este o femeie cunoscută, care se bucură de mare succes și are o mulțime de fani. Dacă ea are tot ce își dorește, a demonstrat de foarte multe ori că este o persoană cu un suflet mare și vrea să îi vadă și pe alții fericiți.

Astfel, Zâna și-a dorit să ajute așa cum a putut de câte ori a avut ocazia. Printre faptele sale bune se numără și adopția a doi copii, lucru pe care nu mulți îl știu. Când a mers în Africa, a rămas surprinsă de povestea unei fetițe, pe care a adoptat-o de la distanță. La fel a făcut și cu un băiat din China. Se ocupă de cei doi atât în ceea ce privește educația lor, cât și din punct de vedere financiar, deși nu le este aproape fizic prea mult.

”Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă.

Andreea Marin mai vrea copii

Andreea Marin se iubește de ani buni cu Adrian Brâncoveanu. Au o relație frumoasă și liniștită și niciodată nu au apărut vorbe rele despre ei. Deși nu se gândesc serios la căsătorie și nu au deloc încredere într-un act, au planuri mari în ceea ce privesc copiii.

Atât ei, cât și fiica Andreei cu Ștefan Bănică își doresc un nou membru în familie. Andreea este împăcată cu relația ei și cu omul de lângă ea, pentru că este o persoană calmă, căreia îi place discreția și care a învățat-o să iubească altfel.

“El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă”, a declarat Andreea Marin, conform Canal 33.