Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?

Un nou divorț este pe cale să zguduie din temelii lumea mondenă românească! Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo își vor spune adio?

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo formează unul dintre cele mai cunoscute, apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc, iar zvonurile divorțului au venit ca un șoc pentru toată lumea, în special pentru fanii lor.

Cei doi au pășit în fața altarului în anul 2012, iar la scurt timp după a avut loc și botezul tripleților Kim, Kevin şi Karoly.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au în total patru copii, cel mai mare dintre ei fiind Zsolt junior care s-a născut în anul 2008. Relația lor părea să fie foarte frumoasă, ei fiind stabiliți departe de zgomotul Capitalei, însă zvonurile din ultima perioadă de timp indică cu totul altceva.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?

Potrivit  Spynews.ro, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt pe cale să divorțeze, asta după ce în spațiul public au apărut mai multe speculații conform cărora cei doi ar fi început deja să pună la punct tot planul de separare.

Nu este pentru prima dată când apar astfel de zvonuri! În anul 2020 se spunea că Zsolt Csergo ar fi înșelat-o pe actriță, însă niciunul nu a oferit declarații oficiale despre acest lucru.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo ar urma să se prezinte la notar!

Nicoleta Luciu a făcut furori pe micile ecrane, dat fiind faptul că a știut întotdeauna cum să își pună în evidență caracterul, dar și formele de invidiat. Nu este un secret faptul că a fost curtată de foarte mulți bărbați din lumea mondenă românescă, unul dintre ei fiind Dinu Maxer, cel cu care a trăit o adevărată poveste de dragoste. Din păcate, cei doi nu au rezistat prea mult împreună, iar Nicoleta Luciu și-a găsit, într-un final, fericirea în brațele unui cunoscut om de afaceri.

Este vorba despre Zsolt Csergo, cel pentru care superba actriță a și ales să se retragă o bună perioadă de timp din lumina reflectoarealor pentru a se focusa cât de mult posibil pe viața de familie. Cei doi au stat departe de industria showbiz-ului, însă acum au revenit în forță, dar nu cu vești bune. Potrivit publicației menționate anterior, cei doi se pregătesc de divorț și chiar ar urma să meargă la notar pentru a semna actele!

Sursă Text