Codrin Ștefănescu, declarație despre despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase: „A demonstrat că este o…”

Codrin Ștefănescu, despre despărţirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase

Codrin Ștefănescu, prietenul lui Liviu Dragnea, cu care fostul președinte al PSD ar sta tot timpul de vorbă, a declarat că dacă există o problemă între el și Irina Tănase, atunci aceasta este de natură personală și o vor rezolva ei doi. Totuși, el a ținut să precizeze că nu i-a spus nimeni că cei doi n-ar mai forma un cuplu.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a menționat că nu s-a băgat niciodată în relațiile personale ale unor oameni, mai ales când a fost vorba despre prieteni. Politicianul a adăugat că a încercat tot timpul să calmeze persoanele în astfel de situații și i-a îndemnat să analizeze situația și să vorbească din nou.

„Eu țin și la Liviu, pentru că este prietenul meu, țin și la Irina, pentru că s-a dovedit a fi o femeie luptătoare timp de doi ani și două luni cât a fost el închis, o femeie care a ieșit în presă, a vorbit cu subiect și predicat, care a fost foarte fermă în chestiile astea. Amândoi sunt prietenii mei și cu asta am închis orice fel de subiect.

Dacă au o problemă între ei, e o problemă pe care și-o rezolvă ei! Nu voi și nu noi! Nu mă bag în relațiile personale ale prietenilor mei! Iar eu, personal, nu știu de această problemă, nu știu că există. Dacă e această problemă, e una strict personală. E a lor, ei și-o vor rezolva. Eu lucrez cu Liviu în fiecare zi. Avem întâlniri cu partidul, cu alea, cu nu știu ce… Dar lucrul ăsta nu l-am vorbit. Ea a demonstrat că este o femeie care știe să lupte pentru bărbatul ei”, a spus Codrin Ștefănescu, președintele noului partid Alianța Pentru Patrie, potrivit cancan.ro.

Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea

Pe de altă parte, Irina Tănase a negat că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea și că el ar fi prins-o cu un alt bărbat, mai exact fostul ei iubit.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a fost reacția ei.

Sursă Text