Iată fotografia cu doi bebeluși care a făcut înconjurul lumii

Un fotograf a făcut o descoperire senzațională în timp ce imortaliza nou-născuții dintr-un spital din statul Carolina de Sud. Cassie Clayshulte a povestit lumii întregi ce a văzut, în acea zi, în salonul de nou-născuți. Povestea ei, de-a dreptul amuzantă, a fost viralizată și a ajuns în toate colțurile lumii.

Fotografia cu doi bebeluși care a făcut înconjurul lumii

Cassie Clayshulte a fost chemată pentru a le face fotografii nou-născuților dintr-un spital din statul Carolina de Sud. Într-una din zile, ea a sesizat un lucru pe care nici medicii, nici asistentele nu l-au văzut.

Totul a început când Christiana Shiffett, o tânără mămică, a decis să-și numească fiica cu un nume care începea cu „J”, dat fiind faptul că mai avea un băiețel numit Jonas. În același moment, o altă mămică, din același salon, a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, pe care au decis să-l numească după un cântăreț mexican pe care îl aprecia.

Cum se numeau cei doi bebeluși

Deși cele două familii nu aveau nimic în comun, destinul le-a adus împreună în acel spital. Mai mult de atât, numele alese celor doi bebeluși s-au potrivit mănușă, dat fiind faptul că pe fetiță o chema Julieta, iar pe băiețel Romeo.

Fotograful s-a amuzat de alăturare și coincidență și a zis să facă imaginea publică. Așa au ajuns bebelușii Romeo și Julieta să fie cunoscuți în lumea întreagă. Mamele lor au făcut schimb de numere de telefon și au promis că vor ține legătura. Cine știe, poate, peste ani, se va lega o frumoase poveste de dragoste între ei.