Bianca Drăgușanu, întrebată de fiica ei de ce nu mai este împreună cu Victor Slav. Ce i-a răspuns vedeta

Bianca Drăgușanu a fost pusă în dificultate, la un moment dat, de fiica sa, Sofia. Cea mică a sensibilizat-o pe mama ei cu o întrebare inevitabilă, de altfel. Anume, de ce nu mai poate forma o familie cu Victor Slav, tatăl ei. Iată cum a reacționat blondina la întrebarea fetiței!

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, zilele acestea, că fetița sa, Sofia, a întrebat-o de ce nu pot locui împreună cu Victor Slav, ”ca o familie”. Totodată, cea mică și-a dorit să-și vadă părinții pupându-se. Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu a știut cum să reacționeze, uimită fiind de gestul fetiței sale din relația cu Victor Slav.

“Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui. Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”. Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez ” , a mărturisit vedeta în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, scrie wowbiz.ro

Foto: Bianca Drăgusanu la nunta cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, dragoste cu năbădăi

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au cunoscut pe ringul de dans de la emisiunea ”Dansez pentru tine”. Ulterior, s-au căsătorit în 2013, nași fiindu-le Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo. Ulterior, la câteva luni au divorțat, mai ales că au apărut imagini în care Bianca Drăgușanu l-a înșelat pe Victor Slav cu Adrian Cristea la Paris. Mai apoi, s-au împăcat, fără se mai căsătorească, iar din relația lor a rezultat Sofia. Nu a durat mult relația, nici după împăcare, căci în 2014 s-au despărțit definitiv. În prezent, Bianca este împreună cu Gabi Bădălău, după ce s-a despărțit de Alex Bodi. Victor Slav are și el o relație cu o femeie pe nume Ela.

Sursă: Redacția.ro