Berbec

Cei mai multi Berbeci au puterea de a construi, de a organiza sau reorganiza, de a pune bazele unor politici reformatoare si se nasc cu simtul leadership-ului. Ceea ce, fara doar si poate, ii face capabili de mari averi.

Cel nascut in Berbec este omul momentului, pentru el nu exista “lasam pe maine” sau “lasam deciziile pe seama altora”. Le place sa se impuna in fata celor mai slabi cu forta si nepasarea caracteristica – sunt pioneri, initiatori care nu tin cont de ceilalti. Un Berbec celebru, nascut pentru a face bani, este fondatorul Ikea Ingvar Kamprad. Principiul dupa care se ghideaza este “fa de unul singur”. Un alt Berbec care garanteaza tendinta spre imbogatire a Berbecilor este Steve Ballmer de la Microsoft.

Taur

Statornicul Taur nu este recunoscut pentru norocul de bani, dar el iubeste confortul si va lupta sa il aiba, macar, in proportii moderate. Poate tocmai pentru ca sunt “prea cu picioarele pe pamant”, Taurii nu risca aproape niciodata si, implicit, nici nu vor castiga prea multe. Cel nascut sub semnul Taur va excela in medii unde isi poate aplica rationamente logice si extrem de bine calculate, va castiga respectul si stima celorlalti, nu va risipi, dar, asa cum am mai spus, nici nu se vor imbogati. Exista totusi un milionar celebru nascut sub semnul zodiacal Taur si el este cofondatorul celei mai cunoscute bauturi energizante…

Gemeni

Desi ambitiosi din fire, nativii din Gemeni nu au o personalitate care sa ii ajute sa agoniseasca. Visatori si prea putin credibili, Gemenii castiga mult, dar cheltuie pe masura, le place viata libertina traita in desfatare si iubesc petrecerile extravagante. Totusi, carisma si energia pozitiva cu care sunt inzestrati nu ii va lasa pe rasfatatii zodiacului sa moara de foame, mereu ivindu-se o noua ocazie de castig. Ironia face ca printre putini Gemenii care au acumulat averi sa se numere Edgar Bronfman Sr – un miliardar care a castigat bani din afacerile cu bauturi.

Rac

Cei nascuti sub semnul zodiacal Rac pot ajunge cu usurinta manageri, sefi, coordonatori – functii care li se potrivesc ca o manusa.

Devin foarte iubiti pentru ca sunt sefi atipici, foarte grijulii si preocupati de viata personala a anagajatilor. Functiile de conducere aduc de la sine si situatii financiare pozitive, apoi Racii au o nevoie acerba de siguranta, ceea ce ii va ghida spre castigul financiar. Iar astrele sunt de partea lor: Racii castiga bani cu usurinta, mai ales atunci cand dau voie instinctului sa ii ghideze. Sunt harnici si curajosi, iubesc banii si de multe ori isi masoara valoarea prin cati bani au in buzunar. Sunt risipitori in foarte putine situatii, vor avea intotdeuna frigiderul plin si bani pusi deoparte. Cu toate astea, nu sunt prea multi nativi ai acestei zodii ajunsi foarte bogati.
Cel mai cunoscut om de afaceri Rac este creatorul de moda Giorgio Armani.