Berbec

Berbecul se îndrăgostește foarte repede, este pasional și se mișcă rapid. Trăiește momentul și nu se gândește niciodată înainte. Lider, curajos, Berbecului îi place acțiunea și, atunci când a pus ochii pe cineva, se hotărăște repede și se concentrează pe noul partener, până când acesta nu mai reprezintă ceea ce vrea el.

Îi place de fapt entuziasmul care însoțește tot procesul de îndrăgostire dar să rămână stabil în acea iubire, asta e altă poveste. Pe cât de repede se aprinde, tot așa iute îi trece.

Rac

Deși timid, Racul se poate îndrăgosi foarte repede. Sensibil, el este plin de compasiune, afecțiune și grijă. Au multă dragoste de oferit și este casnic, îi plac mesele frumoa aranjate, nopțile confortabile și legăturile emoționale. Vor să știe ce simte partenerul, iar când le place de cineva se atașează puternic și va rămâne legat pentru mult timp.

Leu

Carismatic, Leul poate lua decizii rapid. Din păcate, nu prea se gândește înainte să se îndrăgostească și sunt loiali până când se răzgândesc. Acest lucru poate fi bun sau rău, în funcție de persoana care le place. Leului i se pune pata de obicei pe o persoană nepotriivită, motiv pentru care sunt mereu răniți.

Dominat de Soare, lui îi place să fie mereu în centrul atenției și are un ego puternic. Dacă reușești să-i hrănești acest ego, atunci ai șanse mari să îl cucerești

Pești

Dacă există un semn care este cel mai probabil să se îndrăgostească la prima vedere, acesta este Pești. Lui le place și însăși ideea de dragoste. Peștii sunt conduși de Neptun, care este planeta viselor, a fanteziei și iluziilor. Oamenii născuți sub acest semn sunt foarte sensibili și nu se descurcă prea bine dacă sunt neglijați emoțional.

Preferă parteneri care să aibă grijă de ei, să le acorde atenție, timp și siguranță. Dacă le oferă aceste lucruri, ei rămân îndrăgostiți pentru totdeauna.