Gemene identice care s-au căsătorit cu fraţi identici, au rămas însărcinate în acelaşi timp. Cei patru îşi împărtăşesc fericirea cu prietenii din mediul online.

Brittany şi Briana Deane, în vârstă de 33 de ani, din Virginia , au mărturisit că locuiesc acum în aceeaşi casă cu soţii lor respectivi Josh şi Jeremy Salyers, în vârstă de 35 de ani.

Îmbrăcate în rochii superbe, surorile au anunţat celor 84.300 de fani ai lor că Brittany şi Josh aşteaptă un băieţel, în timp ce sexul celuilalt copil rămâne necunoscut, scrie Thesun.

Cei patru s-au întâlnit la un festival pentru gemeni în 2017 şi s-au căsătorit pe 5 august 2018, iar acum îşi extind familiile.

„Suntem încântaţi şi recunoscători că experimentăm acest lucrue şi împărtăşim cu voi toate noutăţile”, au scris pe reţeaua de socializare.

“Copiii noştri nu vor fi numai veri, ci fraţi genetici şi multipli cuaternari! Abia aşteptam să-i întâlnim şi să se întâlnească!”

Povestea ireală a gemenelor perfecte. Vor să rămână gravide cu același bărbat

Un alt caz este cel întâlnit în Australia. Împart totul, inclusiv iubitul! Aceasta este povestea gemenelor de 33 de ani, din Australia, care au șocat o lume întreagă cu lipsa lor de inhibiții. Și, de parcă asta nu era de ajuns, și-au pus în cap să rămână însărcinate. Firește, cu același bărbat!

Anna și Lucy De Cinque au șocat prin modul în care au ales să-și trăiască viața. Din 2012, cele două surori gemene împart așternutul cu același bărbat. (Ne)Fericitul se numește Ben Byrne și se pare că surorile sunt puse pe fapte mari! Nu numai că vor ca acesta să fie tatăl copiilor lor, dar vor să rămână însărcinate în același timp!Tinerele recunosc că transformarea lor se datorează și medicilor plasticieni care au fost supuși unor teste formidabile! Fetele au vrut să treacă prin aceleași intervenții, în aelași timp! Astfel, spun ele, erau sigure că modificările vor fi identice.

„Sarcina va fi o nouă provocare. Totul depinde de Ben! Toată presiunea e pe el. Abia așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul”, spun fetele.