vineri, iunie 18, 2021
Planeta PământASTROLOGICHoroscop Neti Sandu pentru astazi. Zodia care isi intalneste sufletul pereche

Horoscop Neti Sandu pentru astazi. Zodia care isi intalneste sufletul pereche
Celebrul astrolog, Neti Sandu, ne prezinta principalele previziuni pentru ziua de 8 ianuarie 2020.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 BERBEC

O sa primiti o invitatie la un eveniment in care s-ar putea sa aveti si voi ceva de spus si de facut si sa fie de rezonanta. Or sa va contacteze niste oameni de afaceri care sa va dea de lucru si sa permanentizati contractul daca lucrurile merg bine, ca aveti si voi nevoie de certitudini.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 TAUR

O veste care sa va bucure, dar care sa va si puna un pic pe ganduri, c-o sa trebuiasca sa faceti niste alegeri, sa luati decizii. Se poate sa primiti banii pe care i-oti fi cerut cu imprumut unei banci sau altcineva vi-i da, ca s-aveti de cheltuiala in perioada asta. Poate ati dat de un chilipir de cumparat.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 GEMENI

Un raspuns afectiv din partea cuiva care v-a acaparat cu totul gandurile si s-ar putea sa fie exact ce va doriti, dar n-o sa fie simplu, ca e agitatie. Poate ar fi bine sa dati dovada de un plus de diplomatie, in perioada asta, ca sa intretineti relatii cordiale cu partenerii de afaceri, sa nu pierdeti vreun contract valoros.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 RAC

E bine sa va gasiti timp sa vedeti ce se intampla cu sanatatea, sau macar sa va oferiti si cateva ore numai pentru relaxare, daca se poate. Or sa apara cheltuieli neprevazute si probabil o sa scoateti bani din contul secret, ca sa nu se vada ca sunteti stramtorati cu banii.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 LEU

Sunt niste oameni care v-au dus dorul si poate faceti cumva sa va intalniti, c-aveti multe de impartasit. Se observa proiecte noi la orizont si n-aveti de gand sa le ratati pentru ca v-ar prinde bine o suma de bani in plus, peste salariu, c-or fi in particular.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 FECIOARA

Se poate sa apara cineva in viata voastra sentimentala si pareti pregatiti sa aveti o familie, sa va asezati la casa voastra. O sa va ingrijiti mai mult de voi, sa aratati mai bine, poate va duceti la sala, alergati in parc sau mergeti pe jos ca sa dati jos kilogramele in plus.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 BALANTA

Buna comunicare sufleteasca, in perioada asta, cu fiinta iubita si daca va doriti un partener e posibil sa apara. O sa mai amanati mutatul sau poate aveti de facut niste lucrari in locuinta si o sa va apucati de ele, in curand, dupa ce va trageti putin sufletul.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 SCORPION

Ati putea relua un parcurs birocratic, sa luati adeverinte, sa primiti accept, carduri, legitimatii. Se poate sa incepeti niste negocieri si sa va mentineti punctul de vedere, pana obtineti ce v-ati propus si o sa gasiti si sustinere financiara.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 SAGETATOR

E cineva care vrea sa petreceti un timp impreuna, sa va plimbati, sa iesiti pe la evenimente sa se vada daca va armonizati. O sa atacati un proiect care sa va ofere stralucire, stima de sine, respectul celorlalti si o sa va alegeti poate si cu un titlu si o sa va consolidati pozitia la slujba, in societate.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 CAPRICORN

O sa recuperati niste bani si o sa mai luati cate ceva pentru casa si ai vostri, sa le sporiti gradul de confort. Incep sa se lege lucrurile si sa dati drumul proiectelor de unde or sa vina si banii si recunoasterea valorii ca e un an special pentru voi, cu recompense.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 VARSATOR

Apare cineva care viseaza la o relatie care sa va faca fericiti si o sa-i spuneti daca si voi simtiti acelasi lucru, sau nu, ca poate sunteti arvuniti, deja. O stare de bine pe care o sa v-o intretineti cu iesirile in lume, cu grupul de prieteni si cunoscuti.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 PESTI

Poate va implicati intr-un eveniment care sa va puna in lumina reflectoarelor si sa va propulseze in cariera. La asta va puteti astepta. Se poate sa aveti o intalnire cu grupul de prieteni, sa puneti la cale o activitate care sa va puna in valoare niste calitati si sa urmeze o promovare.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments