HOROSCOP 2020. ZODIA care incepe 2020 cu BLOCAJE. Astrele anunta MULTE PROVOCARI

0

O zodie va avea multe decizii de luat in 2020, atat in zona profesionala, cat si in zona sentimentala.

”2020 e foarte important pe plan profesional, unde veti avea cele mai multe bucurii, dar si cele mai importante teste” este mesajul anului pentru nativii zodiei Berbec.

Astrologul Daniela Simulescu subliniaza, pentru nativii zodiei Berbec, ca ”incepeti anul cu blocaje, cu dorinta de a renunta, multi veti schimba jobul, multi veti fi dati afara”. Chiar daca nu va fi placut, va fi ceva ce trebuia sa se intample. Totodata, in 2020, relatia cu autoritatile nu va fi una simpla. ”Sunt multe provocari” a afirmat astrologul DCNews, subliniind ca ”simtiti nevoia sa realizati ceva, nu doar sa traiti de dragul de a trai”. Trebuie sa aveti curaj si ambitie sa va creionati obiective mari: ”drumul nu va fi usor, dar daca nu va abateti de la drum, le veti atinge”.

”Opotunitatile vor veni tot timpul in urma unui mic cutremur” subliniaza astrologul DCNews. Totodata, astrologul Daniela Simulescu atentioneaza ca ”disputele la locul de munca te duc intr-o zona toxica”.

In plus, daca sunteti in relatii ascunse, neasumate, in anul 2020 nu va mai merge. Pe de alta parte, idilele sunt menite sa va scoata din relatii care nu mai functioneaza, dar nici ele nu vor functiona in sine. ”Pe moment, o sa fie multa durere, multe suferinte, veti afla multe lucruri ascunse, infidelitati, veti dori sa cochetati si voi, afla partenerii, desi n-ati facut nimic grav si veti ajunge la concluzia ca nimic nu functioneaza, in acest fel” a subliniat astrologul. ”Nu mai intrati in relatii de dragul de a intra” atentioneaza Daniela Simulescu.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Loading...
Share.

Comments are closed.