Horoscop Nicoleta Svarlefus. Se intoarce roata pentru 3 zodii. Vin 7ani cu noroc la bani pentru o zodie

0

In horoscopul realizat de Nicoleta Svarlefus pentru anul acesta, astrologul a facut cateva previziuni interesante din care retinem un lucru interesant: o zodie va avea 7 ani de noroc la bani incepand cu lunile urmatoare. Schimbarile planetare si reasezarea lor pe bolta cereasca, in casele zodiilor vor produce castiguri neasteptate pentru multe persoane.

Horoscop Nicoleta Svarlefus: Berbecul, 7 ani de noroc la bani

Conform astrologului Nicoleta Svarlefus, 7 ani de acum inainte, Berbecul va avea numai de castigat. Acest nativ de foc va bifa fiecare succes cu mai multa multumire si cu mai multa responsabilitate, scrie revistateo.ro.

Taurul va trebui sa isi schimbe putin felul de a vedea lucrurile si sa se axeze pe mai multe activitati, poate chiar sa isi schimbe jobul. Geamanul trebuie sa aiba grija putin mai mult de sanatatea sa in urmatoarea perioada.

Racul nu va mai fi la fel de stabil din punct de vedere profesional. Unele aspecte cunosc o turnura neasteptata, asa ca va trebui sa munceasca poate chiar dublu. Leul il are pe Uranus timp de 7 ani de acum inainte in semnul lor, iar asta inseamna o evolutie spirituala.

Fecioara va avea parte de noi provocari

Fecioara are parte de o deschidere a mintii, a perspectivelor. Va fi in permanenta gata de noi provocari. Balanta isi va impune singura restrictii si va fi nevoita sa se replieze.

Scorpionul va face o schimbare la 180 de grade in perioada imediat urmatoare, iar Sagetatorul, cu Jupiter in semnul sau, il va scapa de zona de instabilitate si de emotiile negative.

Capricornul va avea parte de 7 ani in care va sti ce inseamna sa fii zen. Lucrurile se vor schimba foarte mult pentru acest semn zodiacal din toate punctele de vedere. Varsatorul e incurajat sa se implice mai mult in activitatile sociale, sa ia parte la treburile cetatii ca persoana implicata.

Nativul Pesti are parte si el de stabilitate financiara in urmatorii 7 ani, chiar daca nu mai ploua cu bani asa cum s-a intamplat in anii 2017 si 2018.

Loading...
Share.

Comments are closed.