Ultimele detalii despre repatrierea lui Cornel Gales. Cand va fi inmormantat fostul sot al Ilenei Ciuculete

0

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales va fi adus in Romania, saptamana viitoare, dupa ce in urma cu doar cateva zile a fost implicat intr-un accident produs in Spania, scrie romaniatv.net. Nasa de cununie a lui Cornel si a artistei Ileana Ciuculete, a anuntat ca s-au demarat procedurile de repatriere, iar detaliile inmormantarii au fost deja stabilite.

„Stiu din surse sigure, de la nasa lui Cornel si a Ilenei Ciuculete, ca de repatriere se ocupa Viviana. Desi nu mai erau impreuna. Repatrierea a costat-o 3.650 de euro. A angajat o firma care sa-l aduca. A mai dat 400 de euro pentru ca Cornel se afla la morga in Valencia. Orice zi la morga se plateste.

E foarte greu, se sta atat de mult pana ies actele. (…) Sicriul a costat-o 1.000 euro. Cred ca o sa vina cu masina, nu cu avionul. Viviana se va ocupa de inmormantare. A vorbit si cu preotul si cu groparul, cu toata lumea. Inmormantarea lui Cornel va avea loc pe 12 decembrie”, a spus Veronica Magureanu, o apropiata a lui Cornel Gales.

„Cornel era un om cu un suflet extraordinar de bun. Desi plecase in Spania, luna de luna trimitea la administratora cimitirului cate 1.000 de lei ca Zanica lui sa aiba in fiecare zi flori proaspete pe mormant. Dumnezeu i-a unit si sper ca sufletele lor sunt fericite acolo la ingeri sus, cu siguranta pentru ca au avut suflete bune”, a mai dezvaluit Veronica Magureanu.

Cornel Gales, fostul sot al regretatei Ileana Ciuculete, si-a gasit sfarsitul intr-un tragic accident rutier petrecut la sfarsitul saptamanii trecute in Spania.

Loading...
Share.

Comments are closed.