Secretul cu care Cornel Gales a ales sa plece in mormant. Nu mai suporta sa tina ascuns acest lucru. DEZVALUIRILE APROPIATILOR

0

In urma cu cateva ore s-a aflat secretul dureros cu care Cornel Gales a ales sa plece in mormant. Potrivit unor surse din anturajul sotului regretatei Ileana Ciuculete, doar cativa dintre apropiatii sai stiau adevarul din relatia cu Viviana Mantoiu.

La inceputul acestui an, Cornel Gales a decis sa se mute din Romania in Spania impreuna cu Viviana Mantoiu. Cei doi s-au cunoscut la agentia de turism pe care femeia o detine si unde sotul Ilenei Ciuculete s-a angajat… Dupa acel moment, ei si-au inceput povestea de iubire si in primavara lui 2018, au mers intr-o vacanta impresionanta in Israel, unde au vizitat mai multe locuri sfinte, printre care si orasul Nazaret.

Potrivit unor surse, relatia dintre Cornel Gales si Viviana Mantoiu nu a durat mult dupa ce s-au stabilit peste hotare. Mai mult, afacerista a parasit Spania la cateva luni dupa ce decisese sa isi traiasca restul vietii pe acele meleagur si s-a intors inapoi in tara natala, potrivit click.ro.

Toate acestea s-au petrecut in timp ce fostul ei iubit a ales sa ramana in statul in care isi incepuse o viata noua… departe de scandalul aparut intre el si baietii regretatei Ileana Ciuculete pe mostenire. In plus, fostul impresar nu mai putea tolera episoadele in care era oprit de oameni pe strada, in Romania, ca sa il intrebe despre lupta pentru avere. Dupa despartire, atat Viviana Mantoiu, cat si Cornel Gales au ales sa nu faca publica decizia lor de a merge pe drumuri separate in viata.

Desi s-au separat, cei doi fosti parteneri au ales sa nu isi stearga pozele din trecut de pe conturile lor de Facebook. Anul acesta, ei nu si-au pus nicio fotografie impreuna pe retelele de socializare. Astfel… acest secret legat de despartirea de Viviana Mantoiu, Cornel Gales a ales sa-l ia cu el in mormant.

Loading...
Share.

Comments are closed.