Părinții lui îl chinuiau pentru ca avea păduchi . Statul l-a dat spre adopție, dar în prima zi, s-a dus la noii părinți și le-a întins o scrisoare. Atunci au înțeles părinții adoptivi ce trebuiau să facă.

O postare de pe Facebook s-a dovedit a fi cu adevărat ravasitoare, ținând cont de contextul în care a fost scrisă.

Ea aparține unui băiat din Oklahoma, SUA, și a fost postată de către organizația ,,Dreamcatchers for Abused Children”. Organizația este dedicată asigurării îngrijirii și sprijinului minorilor care au suferit abuz în cadrul familiei.

Așa se face că reprezentanții acestei organizații au decis să publice pe o rețea socială scrisoarea unui băiețel abuzat de către părinții biologici, aceasta fusese scrisă către părinții adoptivi, de la care copilul aștepta să primească o viață normală.

Băiatul scria ce și-ar dori să aibă în noua lui casă, dar este de fapt o mărturie despre viața pe care a dus-o în trecut.

Iată traducerea scrisorii:

,,Lucruri pe care le vreau în familia mea:

Vreau mâncare și apă. Nu vreau să fiu lovit. O casă cu lumină și apă de băut. Nu vreau ca mami și tati să se certe sau să se bată. Nu droguri. Nu îmi omorâți animalele de companie. Vreau să fiu ajutat la teme. Haine curate. Fără păduchi și purici sau gândaci. Vreau o casă curată. Un pat cu așternuturi. Nu-mi vindeți jucăriile. Purtați-vă frumos cu mine. Nu vă îmbătați. Un televizor. Permiteți-mi să am jucării. Lucruri pentru școală. Niște pantofi frumoși. Propriul meu pieptăn. Săpun. O casă drăguță unde să fiu în siguranță. Un radiator și o periuță de dinți.”