In ziua de 22 decembrie 1992, la un spital, au venit pe lume doi copilasi la interval de doar cateva ore: un baietel si o fetita. Au crescut la cinci kilometri distanta, apoi s-au intalnit intamplator in ziua in care faceau 18 ani. Ce a urmat e uimitor

Meniti sa fie impreuna! S-au nascut in aceeasi zi, la acelasi spital si s-au intalnit pentru prima oara la majorat. Acum urmeaza sa se casatoreasca

Shauna Gracey a venit pe lume pe data de 22 decembrie 1992, la doar cateva ore distanta de Tom Maguire care s-a nascut la acelasi spital. Desi cei doi au crescut la doar 5 kilometri unul de celalalt, in Wigan, Greater Manchester, ei s-au intalnit prima oara cand au implinit 18 ani.

In anul 2010, in timpul unei petreceri de majorat, Shauna si Tom au facut cunostinta printr-un prieten comun. Tom era imbracat intr-un costum de ninja, iar Shauna avea un costum de Mini Mouse, potrivit mirror.co.uk.

Tanarul s-a indragostit imediat de Shauna, dar ea nu a fost interesata de o relatie cu el. Ea povesteste ca in seara aceea nici nu i-a vazut bine chipul lui Tom cand el a abordat-o.

La doua luni dupa ce s-au vazut prima oara, drumurile li s-au intalnit din nou si au ajuns sa imparta un sarut. Desi Shauna a incercat sa-l evite pe Tom, in aprilie 2011, dupa ce tanarul a insistat mult, cei doi au inceput o relatie.

Cuplul a descoperit ca are mai multe in comun decat si-ar fi inchipuit: s-au nascut in aceeasi zi, la acelasi spital si au locuit aproape unul de celalalt toata viata.

Acum, la aproape opt ani de cand au o relatie, cei doi au stabilit sa se casatoreasca pe data de 4 mai. Tom si Shauna spun ca povestea lor de dragoste este bizara, cu toate coincidentele si modul in care s-au intalnit pentru prima oara, dar tot aceste lucruri fac relatia una speciala.