Dacian Cioloș, anunț după ce Barna a ratat turul 2: „Susținerea noastră va merge spre…

0

Liderul PLUS Dacian Cioloş a declarat că Alianţa USR-PLUS rămâne validată, că se va continua ce s-a construit împreună şi că se urmăreşte întărirea colaborării.

Dacian Cioloş a declarat în cadrul unei conferinţe de presă alături de Dan Barna că îl vor susţine pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidenţiale 2019.

„Avem un tur 2 între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, nu e nicio surpriză dacă spunem că sustinerea noastră merge spre Klaus Iohannis.

Sper să avem ocazia să clarificăm această susţinere şi să discutpm cu Klaus Iohannis pentru a ne asigura că obiectivele pe care noi le susţinem vor fi puse în practică nu doar de viitorul preşedinte, ci şi de Parlament, şi la nivel local”, a declarat Dacian Cioloş.

„Să dăm acest semnal de colaborare între proiectul nostru şi proiectul lui Klaus Iohannis. Votul pe care îl vom da e unul pentru modernizarea României”, a conchis preşedintele PLUS, potrivit DIGI24

„Vom încerca pentru locale şi parlamentare să demonstrăm că în România se naşte o forţă politică în măsură să ducă ţara mai departe.

În perioada următoare, pentru noi este important să tragem aceste învăţăminte şi să vedem cum putem întări colaborarea în alianţă”, a declarat Dacian Cioloş.

Dan Barna a obţinut 14,19% din voturile alegătorilor după primul tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit rezultatelor oficiale parţiale anunţate de BEC.

Loading...
Share.

Comments are closed.