Declarațiile dureroase ale mamei lui Iulian, băiețelul de 8 ani găsit fara suflare într-un bazin de dejecții. Femeia a mărturisit cu ultimele puteri chinurile la care era supus micuțul

0

Mama lui Iulian Bițică nu mai are putere și este la pamant. Mai mult, femeia a povestit, potrivit a1.ro, că Iulian era bătut constant de actuala soție a tatălui său și că aceasta se comporta extrem de urât cu el.

„Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi” a spus mama lui Iulian Bițică, pentru a1.ro.

„La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat“ a mai spus femeia.

Potrivit primelor informații, trupul micuțului Iulian Alexandru Bițică a fost găsit în unul dintre bazinele din zonele fermelor de porci din Pecineaga, după care le-au luat la pas

Potrivit presei locale, militarii din cadrul ISU Dobrogea au finalizat, joi, 7 noiembrie, golirea bazinelor din zonele fermelor de porci din Pecineaga, după care le-au luat la pas. Din nefericire, trupul micuțului a fost găsit în bazinul 1.

„Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, pentru că eu trebuia să merg până la muncă. Atunci când m-am întors, nu mai era acolo”, a declarat tatăl copilului, în timpul căutărilor.

Loading...
Share.

Comments are closed.