Alege fluturele ce corespunde lunii în care te-ai născut si vezi ce spune despre SOARTA ta

Fiecărei luni din an îi corespunde un anumit fluture. Vezi în imaginea de mai sus care este fluturele lunii tale și ce spune el despretine.

Ianuarie

Ai o inimă mare și găsești mereu o vorbă bună pentru oricine. Iar când nu o poți găsi, ești un bun ascultător. Toți te admiră pentru optimismul și pozitivismul tău. Ești un om frumos și liber ca un fluture și ai darul de a-i face pe ceilalți fericiți.

Februarie

Imediat ce intri într-o cameră, toți ochii se îndreaptă asupra ta, chiar dacă nu îți dai seama mereu de asta.

Se vede de la poștă câtă încredere ai în tine, iar cei din jur nu își pot lua ochii de la tine. Oamenii fie te adoră, fie nu te suportă. Dar sunt mult mai mulți cei care te plac.

Martie

Ești genul de persoană care nu se dă bătută niciodată. Poate că nu ai tot timpul idei geniale, poate că nu reușești să rezolvi orice situație din prima, însă cer este că nu renunți niciodată. Ești o persoană hotărâtă, de încredere și cu o personalitate puternică.

Aprilie

Ești o persoană emotivă și nu îți este rușine să o arăți. Oamenii te admiră pentru latura ta sensibilă și pentru faptul că poți să vorbești despre ceea ce simți. Poate că nu îți vine să crezi, dar este adevărat: prin atitudinea ta pozitivă, prin sensibilitatea de care dovadă reușești să faci lumea mai bună.

Mai

Ești o persoană minunată! Din păcate, personalitatea ta este intimidantă pentru unele persoane, așa că sunt destui oameni care nu prea te plac. Însă cei care te cunosc bine știu cum ești.

Chiar dacă ai o personalitate puternică, ești totuși un om sensibil, care ar face orice pentru ce dragi.

Iunie

Lumea este un loc mai bun datorită celor ca tine. Ești o persoană minunată, foarte sensibilă, foarte bună și gata oricând să sară în ajutorul celor din jur, fie ei și necunoscuți. Intuiția te ajută să-și dai seama ce nevoi au ceilalți, astfel că nici nu trebuie să-ți ceară ceva.

Iulie

Ești o persoană incredibil de curajoasă. Ești omul care întotdeauna spune lucrurilor pe nume, care poate să fie sincer în orice moment, iar cei din jur apreciază asta.

Nu mulți au curajul să spună adevărul atunci când știu că el este dureros. Chiar dacă ai o personalitate așa de puternică, ești, totuși, o persoană respectuoasă și bună la suflet.

August

Toți cei din jur te admiră pentru sinceritatea ta.

Sunt puțini cei care au curajul să recunoască atunci când fac o greșeală, iar tu ești unul din ei. Îți vine foarte ușor să câștigi încrederea celor din jur, dar nu îți bați joc de ea niciodată. Îți place să fii în centrul atenției.

Septembrie

Ești o persoană curioasă cu o imaginație puternică și o creativitate pe măsură. Chiar și atunci când lucrurile merg așa cum ai plănuit, tu reușești să găsești noi modalități de a duce planul la bun sfârșit. Ești plin de resurse și toți te apreciază pentru asta. Ești persoana la care toți merg pentru sfaturi.

Octombrie

Ești omul care ”atacă” orice problemă cu energie, determinare și curaj. Ai o inimă mare și ești gata să faci orice pentru a-i ajuta pe cei din jur. În grupul tău de prieteni ești cunoscut drept ”mama răniților”, cel la care toți apelează atunci când au probleme.

Noiembrie

Ai multe idei creative și găsești oricând moduri noi de a rezolva probleme. Cei din jur te apreciază pentru faptul că găsești mereu cele mai bune sfaturi. De multe ori trăiești într-o lume a ta, iar cei care nu te cunosc prea bine vor crede că ești cu capul în nori. De fapt, ai capacitatea de gândi practic atunci când este nevoie.

Decembrie

Ești persoana care va ajunge departe în viață, indiferent de unde ar pleca. Niciodată nu ești mulțumit de ceea ce ai realizat, mereu vrei mai mult, iar cei din jur te admiră pentru ambiția ta. În situații când alții s-ar da bătuți imediat, tu încerci iar și iar și până la urmă, toate îți ies exact așa cum ai plănuit.