Leo Iorga, condus astazi pe ultimul drum! DURERE mare in familie. Anuntul facut de sotia sa. Primele imagini

0

Leo Iorga este înmormântat astăzi la Cimitirul Bellu din Capitală

Soția lui Leo Iorga, Paula, a postat un mesaj pentru toți cei care voiau să își ia adio de la marele cântăreț. „Trupul neînsufleţit va fi depus luni, la Casa Eliad (vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), urmând ca marţi să aibe loc înmormântarea la Cimitirul Bellu”, a scris ieri Paula Iorga pe Facebook.

„Fie ca sufletul tău să zboare nestingherit și lin în împărăția cerurilor, unde vei fi alături de colegii tăi Teo Peter și Emil Laghia, Gyuri Pascu etc. (…) Dumnezeu să te odihnească și să te ierte, dragostea mea, luptătorul meu neînfricat!”, a mai scris soţia artistului.

Primele imagini de la înmormântarea lui Leo Iorga! Cimitirul Bellu e plin de rockeri

Sicriul cu trupul cântărețului Leo Iorga a fost adus marți dimineață la capela Cimitirului Bellu, unde în jurul prânzului va avea loc slujba de înmormântare. Prietenii și fanii artistului au putut să-și ia rămas bun și luni, când sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Casa Eliad.

Încă de dimineață, aleile de la Bellu au început să se umple de artiști, foști colegi și prieteni de-ai lui Leo Iorga. Adrian Ordean, cel cu care Leo Iorga a urcat pe scenă până la ultimele sale concerte, a fost printre primii. El a stat mai tot timpul pe o bancă, înconjurat de prietenii lui rockeri.

Leo Iorga suferea de cancer de opt ani

Leo Iorga a fost unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de rock, numele lui fiind legat de trupele Cargo și Compact B, alături de care a lansat mari hituri.

În ultimii ani, Leo Iorga a avut mai multe probleme de sănătate. Astfel, în 2014, a fost operat pentru extirparea unei tumori cerebrale, iar, în 2011, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea unei tumori canceroase la plămâni. Anul acesta, la începutul lunii februarie, Leo Iorga a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas.

În 2011 artistul a fost supus unei operații pentru extirparea unei tumori la plămân.

„Prima întrebare a lui Leo adresată medicului, dupa ce şi-a revenit din anestezie, a fost ‘Când pot să cânt?’. Şi după şase luni a urcat pe scenă. Dar boala a recidivat, au apărut metastaze – la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân. A trecut prin multe intervenţii chirurgicale şi le-a suportat cu încredere şi curaj. A suportat stările chinuitoare date de chimioterapie, a încercat şi varianta vaccinului cubanez, a făcut şi imunoterapie. Dar nimic din toate astea nu l-a ţinut departe de scena şi de publicul care îl iubeşte.”, declarau în februarie iniţiatorii unei campanii de strângere fonduri pentru tratamentul artistului.

Loading...
Share.

Comments are closed.