Horoscop săptămânal 5-10 noiembrie 2019. O zodie varsa lacrimi amare

0

Este o săptămână grea pentru multe zodii, dar Fecioara pare să treacă prin cele mai grele încercări.

Berbec

Săptămâna pare să înceapă bine pentru tine pe toate planurile dar lucrurile se strică atunci când te aștepți mai puțin. Evită să-ți divulgi intențiile, planurile de viitor și mai ales opiniile personale! Unii îți pot pune etichete neconforme cu realitatea și de aici un șir lung de situații neplăcute.

Taur

Oricât ai fi de atent la vorbele și gesturile acestor persoane există ceva ascuns, pe care îl simți, dar nu-l poți depista deocamdată. De aceea, ferește-te de acest anturaj, evită polemicile, contradicțiile și îndepărtează-te de oamenii care te provoacă nepermis de mult. Persoana iubită îți va fi cel mai mare sprijin și ajutor.

Gemeni

Controlează-ți tendința de a riposta la orice vine din partea vreunei autorități. Este mai dificil, deocamdată, să respecți sau să susții regulile, părerile, sfaturile șefilor, dar cu puțin efort și bunăvoință ai reuși foarte bine să te stecori printre evenimentele acestor zile. Relațiile cu prietenii sunt deosebite.

Rac

Felul tău de a fi nu este pe placul tuturor. Ia lucrurile treptat, pas pas și încearcă să nu incomodezi, acest lucru s-ar putea să te coste scump pe viitor. Gândurile și chiar faptele îți sunt legate de călătorii sau de studii pe termen lung în această săptămână.

Leu

Datorită relațiilor cu neamurile, cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali apar cheltuieli neprevăzute și care trebuie făcute urgent. Selectează prioritățile și nu te avânta în orice, doar de dragul celorlalți.

Fecioară

Relația cu partenerul de viață a ajuns l apogeul deteriorării. Este greu să accepți dar cel mai bine ar fi să îți iei în calcul un divorț. Lucrurile nu au o cale de mijloc pentru voi doi. Încearcă să îți canalizezi toată atenția către job pentru a suferi mai puțin.

Balanță

Săptămâna asta accentul cade pe peartea profesioanlă. Prudența este cuvântul cheie. Încearcă să nu te grăbești și să iei deciziile cu multă atenție. Mediul domestic și relațiile cu membrii familiei îți deschid săptămâna. Se conturează schimbări benefice în viața cotidiană.

Scorpion

Ocupă-te numai de îndatoririle tale și lasă-i pe ceilalți să se ocupe de ale lor. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, așadar îngrijește-te pe îndelte. Câteva analize te-ar ajuta mult să îți rezolvi stările care îți chinuie orice activitate.

Săgetător

Relațiile cu membrii familiei se remarcă prin discuții aprinse. Se recomandă prudență, răbdare, toleranță, deoarece conflictele de acum se pot permanentiza. Partenerul de viață o să cadă la mijloc în multe discuții. Încearcă să duci aceste conflicte singur.

Capricorn

Ai multe drumuri de făcut zilele acestea și de vorbit cu multă lume. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă întrucât sunt șanse să folosește prea mult sarcasmul. Se anunță o săptămână tumultoasă pentru tine, răbdare.

Vărsător

Ești pus pe fapte mari în această săptămână, pentru că primești energie astrală din belșug. Dozează-ți eforturile, selectează prioritățile și orientează-te numai spre oameni de bună calitate. Notează ideile din aceste zile, pentru că sunt spectaculoase și de viitor.

Pești

Financiar apar schimbări considerabile. Afacerile tale par să prindă contur pe zi ce trece. Depui eforturi considerabile și asta se vede, dar nu uita de familie. Pe plan personal munca ta afectează mult relațiile sentimentale. Dacă ești singur, nu îți face speranțe că îți vei găsi pe cineva prea curând.

Loading...
Share.

Comments are closed.