Au fost găsite rolele băiatului de 8 ani, dat DISPĂRUT de peste 24 de ore. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul

0

Rolele băiatului de 8 ani, care a dispărut sâmbătă din localitatea constănțeană Pecineaga, au fost găsite, duminică, de polițiști pe o stradă din apropierea locuinței copilului.

Polițiștii au găsit rolele băiatului pe o stradă situată la mai puțin de un kilometru distanță de locuința acestuia, au declarat, pentru Mediafax, surse din rândul anchetatorilor. Polițiștii constănțeni au confirmat găsirea obiectelor care i-au aparținut copilului.

Apare o nou ipoteză în cazul băiatului de 8 ani dispărut în Constanța. Asociația Umanitară Solidarity Children, o organizație non-profit implicată în căutarea copilului, a scris, duminică seară, pe Facebook, că este posibil ca Iulian să fi căzut într-o hazna.

„Un localnic din Pecineaga a găsit rolele băiatului dispărut la marginea localității pe drumul care duce spre ferma I.A.S. La mai puțin de un kilometru de locul unde au fost găsite rolele, se află așa zisele ‘haznale’ care au o adâncime de peste 10 metri și sunt pline cu dejecții de la complexul de porci”, se arată în mesajul Asociației. Potrivit organizației non-profit, în acel loc au sosit azi pompierii și scafandri, dar aceștia nu au putut intra în aceste dejecții.

Acesta a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din fața casei, unde ieșise să se joace. De atunci, peste 150 de polițiști și jandarmi, alături de voluntari, au fost implicați în căutarea băiatului.

În operațiunea de căutare au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă, trei câini de urmă și un elicopter care a survolat zona. Au fost verificate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de minor, dar și clădiri dezafectate, părăsite sau în construcție din localități învecinate, iar căutările au fost extinse și în localitățile Ovidiu, Hârșova și Neptun.

Loading...
Share.

Comments are closed.