Victor Slav, PRIMA DECLARATIE după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că divorțează

0

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează după doar 3 luni de mariaj, iar vestea despărțirii celor doi a suprins întregul showbiz autohton.

Deși cei doi păreau să trăiască clipe frumoase alături, vacanțele luxoase fiind la ordinea zilei, se pare că lucrurile nu erau tocmai roz în relația lor.

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru cancan.ro că Bianca Drăgușanu s-ar fi săturat să fie agresată și înșelată de soțul ei. Așa că blondina a mers la notar pentru a depune actele de divorț.

Se pare că, la auzul acestei vești, Victor Slav le-a SPUS CLAR unor apropiați că nu se bagă în viața fostei sale soții și că nu vrea să comenteze despre situația între Bianca și Alex Bodi.

Episodul violent petrecut în urmă cu câteva săptămâni între Bianca Drăgușanu și soțul său a lăsat urme vizibile pe trupul vedetei.

Fosta prezentatoare TV s-a filmat cu o pereche de cercei cu cristale Swarovski care au cucerit-o. Deși a fost atentă la fiecare detaliu care a apărut în cadru, Bianca a omis un singur lucru: vânătaia vizibilă pe umărul drept și o alta sub ochiul stâng.

Iar când a mers la masaj, blondina și-a filmat picioarele, în clip putându-se observa noi vânătăi, cel mai probabil dovezile agresiunii din noaptea de 11 spre 12 septembrie.

Loading...
Share.

Comments are closed.