Cu ce a rămas Simona după ce l-a înmormântat pe Mihai Constantinescu. Declarație dureroasa la mormântul lui

0

Durerea unei femei care și-a adorat soțul și a trebuit să îl conducă la groapă, așa cum s-a întâmplat cu Simona, soția lui Mihai Constantinescu, este greu de descris.

Mai palidă ca niciodată, cu o privire care fugea, invariabil, la nașa ei de căsătorie, Simona, soția lui Mihai Constantinescu părea împietrită de durere. Nu mai avea nici lacrimi, nu mai avea nici puterea să vorbească, ci se uita doar la sicriul închis al marelui artist stins din viață.

”E prea greu”, a încercat să spună Simona, soția lui Mihai Constantinescu. ”Mihai a fost un om minunat, cu un suflet de copil…”, a mai spus Simona Secrier, soția regretatului artist. Vorbea încet, fără vlagă, dar, surprinzător, mâinile strângeau cu putere ceva. Decorația primită de la președintele României, Klaus Johannis, de Mihai Constantinescu, primită post-mortem. O strângea, spasmodic, fără încetare, de ore în șir, avea deja urme în palmă de la ea, dar nu se putea desprinde de ea. E ultimul lucru care i-a aparținut soțului pe care l-a iubit ca pe lumina ochilor ei, acum înlăcrimați…

Decorația o ținea în mână și o strângea încă de la slujba de înmormântare și părea să fie pentru Simona obiectul de care nu se putea despărți. O primise chiar înainte de slujba de înmormântare din mâinile gărzii de onoare care l-a condus pe Mihai Constantinescu pe ultimul drum…

Soția lui Mihai Constantinescu a făcut declarații cutremurătoare la mormântul acestuia.

„Prietenul, iubitul, tatal meu, absolut tot, inima mea, sufletul meu şi acum este îngerul meu păzitor. Pentru toţi cei care aţi fost alături de mine mă înclin în faţa voastră şi vă multumesc din tot sufletul meu că aţi fost alături de Mihai şi de mine în această perioadă. (Despre Mihai n.red.) un om cum probabil n-o să mai întâlnesc vreodată, un om minunat, un suflet foarte mare. Vreau să-i mulţumesc că m-a primit în viaţa lui”, a spus Simona Secrier.

„Aş fi stat şi 60 de ani”, a mărturisit aceasta când a fost întrebată despre lunile petrecute în spital alături de Mihai Constantinescu.

De ce Mihai Constantinescu a avut sicriul închis

”Mihai a fost îmbrăcat în costum. Negru. Dar normal că am decis să fie închis sicriul… Vă dați seama, după aproape șase luni de comă, cu puține momente în care a fost conștient, momente care ne-au dat speranțe, Mihai mai era doar o umbră a ceea ce a fost”, ne-a spus nașa lui Mihai Constantinesuc și a Simonei, Marilena Adam.

Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri cardiace și a fost salvat de medici.

Loading...
Share.

Comments are closed.