Horoscopul lunii noiembrie: cum stai cu dragostea în luna noiembrie

0

Balanţă

Planurile tale încep să prindă contur, chiar dacă sunt departe de a fi realizate. Te pregăteşti să faci un pas înainte în relaţia de cuplu, deşi… poate că partenerul nici nu o ştie. Deplomaţia care te caracterizează şi capacitatea de a-i influenţa pe ceilalţi te ajută să îl duci exact acolo unde vrei tu şi, culmea, va crede că ideea a fost a lui

Scorpion

Nu ai deloc comportamentul unei femei pasionale şi entuziaste. Luna asta ceva se întâmplă cu tine. Poate că te deprimă toamna, poate că se instalează rutina în relaţia ta, cert este că el va simţi lipsa iubitei pe care o cunoaşte. Spre sfârşitul lunii începi să-ţi revii la normal, dar nu fără unele eforturi din partea partenerului. Nu va şti nimeni niciodată ce s-a întâmplat cu tine în noiembrie.

Săgetător

Poate că nici tu nu ştii ce, dar ceva te nemulţumeşte. Simşi nevoia unei schimbări, unei aventuri şi partenerul tău va avea impresia că eşti mereu pe picior de plecare, mereu grăbită. Dacă ştii motivul acestei stări e bine să rezolvi problema sau măcar să-i spui şi lui care e pentru că nu e o situaţie uşor de suportat pentru el.

Capricorn

Ai si zile bune, şi zile mai puţin bune. Certurile de luna asta sunt mai violente ca oricând, dar probabil că adevărata lor sursă este în afara cuplului. Începi să-ţi verşi nervii şi frustrările pe partener, deşi ştii că este greşit, că îţi strici singură relaţia şi că el nu are nicio vină penru problemele tale. Din fericire nu se întrevăd schimbări în rău, deci probabil că ai un partener foarte înţelegător sau care te iubeşte mult.

Vărsător

Perioada mai grea care vine spre sfârşitul lunii poate fi pusă pe seama unei lipse de comunicare din partea ta. Te închizi în tine şi încerci să-ţi rezolvi singură toate problemele fără să le împărtăşeşti cu partenerul care nu înţelege ce e cu tine şi de ce te-ai schimbat brusc. Ultimele zile din noiembrie sunt marcate de un conflict puternic în cuplu.

Peşti

Izbucneşti la cea mai mică greşeală a partenerului, care nu mai ştie ce să facă să-ţi intre în voie. Sensibilitatea ta de luna asta s-ar putea să-l enerveze atât de tare încât va lua o decizie radicală dacă nu te potoleşti sau dacă nu încerci măcar să-i explici că nervozitatea ta nu îşi are originea în cuplu. Caută să-ţi rezolvi frustrările fără să-i enervezi pe cei care nu au nicio vină.

Berbec

Dacă te-ai confruntat cu mici probleme sentimentale, să ştii că luna asta dispar toate. Nici serviciul, nici rudele, nici alte obligaţii nu mai stau în calea fericirii voastre. Puteţi să comunicaţi, să vă faceţi toate mofturile unul altuia, să vă iubiţi, să vă faceţi planuri fără nicio barieră. Spre sfârşitul lunii e posibil să ai nişte motive de gelozie, dar nimic care să te îngrijoreze cu adevărat.

Taur

Certurile şi discuţiile care apar luna asta sunt mai mult dintr-un moft al tău. Deşi ai tot ce îţi trebuie în viaţa sentimentală, parcă vrei mai mult şi îi cauţi nod în papură încercând să obţii de la el şi mai multe dovezi de iubire. Ai grijă pentru că s-ar putea să nu aibă răbdarea necesară ca să-ţi suporte toanele, oricât d emult te-ar iubi.

Gemeni

Personalitatea ta multiplă începe să-i cam enerveze pe ceilalţi, iar partenerul de cuplu nu va face excepţie. Dacă vrei o relaţie liniştită luna asta va trebui să te hotorăşti ce vrei de la el. Dacă nici tu nu ştii ce aştepţi, el cum ar putea să-ţi ghicească dorinţele? Azi fericită, mâine îmbufanată fără motiv, începi să-l scoţi din sărite. Dacă eşti singură aceste schimbări bruşte pot să-i îndepărteze pe eventualii „pretendenţi”.

 Rac

Vine o perioadă liniştită, adică exact ce îţi place ţie. Te instalezi confortabil în rutina ta şi ai timp să te concentrezi mai bine pe nevoile iubitului care va şti cum să-ţi mulţumească pentru atenţia pe care i-o oferi. Pe la mijlocul lunii e posibil să îi oferi unele motive de gelozie la care poate reacţiona mai urât dacă este genul coleric şi bănuitor.

 Leu

Ai câteva zile mai grele în a doua săptămână a lunii fiindcă pentru scurt timp nu mai eşti principala preocupare a iubitului tău. Şi, obişnuită să fii centrul atenţiei, vei începe să faci reproşuri. Conflictul se va stinge repede şi va fi uitat complet dacă revii la sentimente mai bune şi înveţi că lumea nu

Fecioară

Fecioarele care citesc horoscopul lunii noiembrie află că luna este presărată cu tot felul de momente mai puţin bune, dar care din fericire vor trece destul de repede. Nişte conflicte în cuplu vor fi declanşate de o a treia persoană care îţi dă sfaturi deşi nu ai nevoie de ele. Eşti prea uşor de influenţat în această perioadă, contrar firii tale, ceea ce îl scoate din sărite pe partenerul de cuplu.

Loading...
Share.

Comments are closed.