Horoscopul italian 2020: previziuni detaliate pentru următorul an

0

Horoscopul italian ne invită să aruncăm un ochi în viitor astfel încât să putem lua cele mai bune decizii cu privire la vieţile noastre, să evoluăm, să ne atingem dorinţele inimii, să acţionăm şi să schimbăm acolo unde putem.

Să aruncăm o privire în culisele anului 2020 şi să-l privim din perspectivele horoscopului italian, un horoscop care scoate la suprafaţă importanta zilei de naştere în personalitatea şi destinul individual al fiecăruia dintre noi.

Dacă anul 2019 a fost un an tulburător şi plin de imprevizibil, 2020 vine la pachet cu o altă energie, una mai blândă, benefică multora, aşa că haideţi să profităm de ea şi să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a fi fericiţi.

Horoscopul italian ne invită să aruncăm un ochi în viitor astfel încât să putem lua cele mai bune decizii cu privire la vieţile noastre, să evoluăm, să ne atingem dorinţele inimii, să acţionăm şi să schimbăm acolo unde putem. Prin urmare, în funcţie de tipologia căreia îi aparţii, descoperă care sunt previziunile astrale ale horoscopului italian pentru 2020!

Cei născuţi în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 aparţin tipologiei A

Cei născuţi în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 aparţin tipologiei B

Cei născuţi în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 aparţin tipologiei C

Cei născuţi în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 aparţin tipologiei D

Cei născuţi în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 aparţin tipologiei E

Horoscopul 2020 pentru tipologia A (născuţi în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31)

Conform horoscopului italian, 2020 este un an excepţional pentru cei care aparţin tipologiei A. În destinul acestor nativi se anunţă multe zile superbe, pline de împliniri, prosperitate şi evenimente frumoase.

Pregătiţi-vă pentru căsătorii, călătorii, activităţi sociale, reuniuni familiale sau cu persoana iubită, pentru un an în care viaţa alături de persoana ta dragă este cea care va fi în centrul atenţiei, multe alte planuri căzând pe plan secund.

Mai mult, o parte dintre aceşti nativi au în vedere şi mutarea pe alte meleaguri şi au noroc atunci când vine vorba de oferte de muncă sau oportunităţi de a-şi creşte micile afaceri. Accentul acestor nativi va fi pus pe caracterul lor vizionar şi pe abilitatea de a-şi transforma proiectele în realitate prin strategii bine puse la punct.

Există riscul ca relaţiile cu probleme să se fisureze definitiv şi despărţirile să lase loc unui nou început. Ai totodată parte de susţinerea persoanei iubite şi un vis mare ţi se va îndeplini.

Horoscopul 2020 pentru tipologia B (născuţi în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27)

Pentru cei care aparţin tipologiei B, 2020 este un an al oportunităţilor şi al parteneriatelor (personale, profesionale etc) aşa că nu ar strica să vă decideţi ce anume vă doriţi cu adevărat de la viaţă căci sunt şanse mari să vi se îndeplinească.

2020 este un an surprinzător, schimbător, agitat în primul semestru, dar plin de surprize care până la urmă fac loc pentru momente de fericire deplină, succes şi abundenţă pe plan financiar.

Este foarte posibil ca aceşti nativi să primească bani din surse neaşteptate sau chiar prin intermediul unor colaborări cărora nu le-ar fi acordat niciun credit. Experienţele inedite şi pozitive fac parte din viaţa ta în următorul an, iar provocarea ta va fi aceea de a te adapta noilor situaţii.

Horoscopul 2020 pentru tipologia C (născuţi în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28)

Pentru cei care aparţin tipologiei C, 2020 este un an al reinventării şi al transformării în care care tot ceea ce nu se aliniază scopului lor este eliminat treptat, dar sigur. Mulţi dintre aceşti nativi pornesc pe un drum nou în viaţă şi iau decizii al căror ecou se va reverba până la 10 ani de acum încolo.

Foarte posibil să îşi mute domiciliul, să îşi schimbe locul de muncă sau coechipierii.Nu doar că aceştia îşi formează contacte noi care îi vor ajuta să îşi promoveze proiectele personale şi să câştige bani suplimentări, dar au parte de mult noroc pe plan financiar.

Foarte posibil că vor semna contracte la care nici nu visau, iar acest lucru le va reda încrederea în abilităţile lor şi în viaţă. Mulţi nativi se desprind din relaţii toxice sau care nu îi avantajau, iar cei care se aflau în pauză cunosc o persoană alături de care pot să înflorească.

Horoscopul 2020 pentru tipologia D (născuți în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29)

Pentru cei care aparțin tipologiei D, 2020 este un an cu un foarte mare potențial vindecător. Destinul vă oferă șansa de a vă închide răni mai vechi și de a vă seta priorități noi, în care voi sunteți pe prim plan. Acest an vă oferă posibilitatea de a vă oferi vouă înșivă iubire și compasiune în aceeași măsură în care o oferiți și persoanelor dragi.

2020 este un de răsfăț pentru mulți nativi, un an al explorărilor interioare, un an al introspecției și al echilibrării emoționale, un an în care propriile dorințe sunt aduse în prim plan și îndeplinite una câte una. Și este foarte bine că faceți pace cu voi înșivă și cu trecutul, fiindcă 2020, mai ales în cel de-al doilea semestru, vă promite lucruri senzaționale și benefice pentru voi în viitorul apropiat.

Horoscopul 2020 pentru tipologia E (născuți în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30)

Pentru cei care aparțin tipologiei E, 2020 este un an karmic și revelator pentru destinul vostru, dar nu vă speriați căci lecțiile lui 2020 sunt frumoase și darnice deopotrivă. Provocările își aruncă mănușile una câte una, iar vouă nu va rămâne de făcut decât să le acceptați și să demonstrați tuturor ce ființe speciale și capabile sunteți.

2020 este pentru acești nativi nativi un an intens, un an al emoțiilor și al trăirilor, un an în care vă dezvoltați spiritual, un an în care le transmiteți vibrația voastră pozitivă și celor din jur. Sănătatea vă este înfloritoare, călătoriți mult prin prisma jobului, partenerul de viață va răsfăța cu afecțiune și tandrețe, iar divergențele dintre voi se rezolvă. Chiar dacă prima jumătate a anului vi se poate părea mai provocatoare, aveți parte de realizări minunate în familie și pe plan profesional.

Loading...
Share.

Comments are closed.