CULOAREA zilei de nastere. Afla care este si ce spune despre tine

0

Stiai ca fiecare zi de nastere este asociata unei culori ? Verifica mai jos care este culoarea zilei de nastere si afla ce spune aceasta despre tine.

ROSU (23 decembrie – 1 ianuarie; 25 iunie – 4 iulie )

Esti o persoana draguta si te iubeste multa lume. Cand e vorba sa iubesti tu, esti foarte pretentios. Desi esti mai tot timpul vesel si jucaus, ai si momentele tale in care esti morocanos.

CREM (25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie)

Esti o persoana competitiva si sportiva. Nu iti place sa pierzi. Esti sociabil si lumea poate avea incredere in tine. In iubire, iti alegi cu grija partenerii. Insa, odata indragostit, nu renunti usor la relatia ta.

TEAL (Verde-lisita) 22 decembrie

Esti o persoana atractiva, cu forme captivante. Esti foarte pretentios si selectiv cand vine vorba de potentialii parteneri de cuplu. Gandesti foarte mult inainte sa iei o decizie intrucat nu-ti place sa gresesti. Iti faci usor prieteni si iti place postura de lider.

GRI (4-13 iunie; 24 iunie; 2-11 decembrie)

Esti o persoana activa si foarte atractiva. Iti exprimi cu usurinta sentimentele si nu-ti place sa tii emotiile in interiorul tau. Ai tendinta sa fii egoist, iti place sa fii in centrul atentiei. Ai simtul umorului si stii ce si cu sa spui ca sa inseninezi viata cuiva.

VERDE (9-18 februarie; 14-23 august)

Esti o persoana sociabila si, totusi, timida. Cateodata poti rani oamenii cu cuvintele tale. Desi iti place sa fii iubit si apreciat de catre partenerul de cuplu, de cele mai multe ori esti singur, in asteptarea persoanei perfecte pentru tine.

AURIU (15-24 mai; 12-21 noiembrie)

Esti o persoana care separa foarte usor binele de rau. Esti vesel si jucaus. Cu toate acestea, iti este greu sa iti gasesti jumatatea. Dar si cand te indragostesti esti incapabil sa mai iubesti pe altcineva, chiar daca fostul partener te-a ranit.

ROZ (25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august)

Esti o persoana care incearca tot timpul sa dea tot ce are mai bun. Iti place sa-i ajuti pe ceilalti. Dar esti foarte greu de multumit. Ai tendinte spre negativitate. Relatia de cuplu ar trebui sa se apropie de un basm, ca sa fii fericit.

GALBEN (12-24 ianuarie; 15-25 iulie)

Esti o persoana dulce si inocenta. Lumea te iubeste. Ai tendinta de a fi lider, iei deciziile rapid, dar fara sa te precipiti. In dragoste, esti romantic si visator.

BORDO (14-23 iunie; 12-21 decembrie)

Esti o persoana inteligenta si iti place sa faci lucrurile doar in maniera ta. Cateodata poti avea probleme din cauza acestei atitudini. In dragoste esti rabdator si astepti marea dragoste.

PORTOCALIU (2-11 ianuarie; 5-14 iulie)

Esti o persoana responsabila si stii cum sa tratezi oamenii. Esti competitiv si iti urmaresti scopurile. Esti destul de suspicios si iti este greu sa-ti faci priteni, insa cei pe care ti-i faci raman pe viata.

VIOLET (22-31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie)

Esti o persoana misterioasa, dar schimbatoare. Acum esti vesel, acum esti trist. Te poti comporta copilareste cateodata, ceea ce poate starni indignarea apropiatilor.

VERDE LIME (11-20 martie; 13-22 septembrie)

Esti o persoana calma, dar ai momentele tale cand te stresezi foarte usor. Esti extrem de gelos si chiar invidios. Te plangi din orice.

ARGINTIU (11-20 aprilie; 14-23 octombrie)

Esti o persoana cu multa imaginatie, insa destul de timida. Iti place sa incerci lucruri noi, sa experimentezi, sa inveti. Viata amoroasa, insa, este dificila si confuza.

NEGRU (21 martie)

Iti plac provocarile si esti curajos. Insa odata ce ai luat o decizie iti este greu sa te intorci din drum.

MASLINIU (23 septembrie)

Esti o persoana calda si iubitoare. Nu-ti place violenta si ocolesti conflictele. Esti vesel si mereu inconjurat de familie si prieteni.

MARO (19-29 februarie; 24 august – 2 septembrie)

Esti o persoana activa si sportiva. Celorlalti le este greu sa tina pasul cu tine. Renunti usor atunci cand realizezi ca nu poti avea un lucru.

ALBASTRU (4-8 februarie; 1-14 mai; 5-13 august)

Esti o persoana cu multa incredere de sine, dar si foarte pretentioasa. Ai simt artistic. Iti place sentimentul de a fi indragostit. Dar iubesti mai mult din minte, nu din inima.

BLEUMARIN (1-10 aprilie; 4-13 octombrie)

Esti o persoana atractiva si iubareata. Iti place sa te distrezi si sa petreci. Te superi, insa, foarte usor si ierti foarte greu.

ALB (21-30 aprilie; 24 octombrie – 11 noiembrie)

Esti o persoana visatoare care isi urmareste interesul. Poti deveni foarte invidious si nu esti usor de impresionat.

BLEU (1-10 martie; 3-12 septembrie)

Esti o persoana foarte schimbatoare. Ai incredere oarba in oameni si, deseori, esti dezamagit de comportamentul lor. In dragoste, esti deseori ranit.

Loading...
Share.

Comments are closed.