Horoscop dragoste: cat de repede te indragostesti in functie de zodie?

0

Zodia influenteaza in mare masura viata amoroasa si de multe ori compatibilitatea pe plan afectiv joaca cel mai important rol in formarea unei relatii.

In functie de temperament si de felul in care sunt obisnuiti sa ia decizii, oamenii reactioneaza diferit in dragoste si unii se indragostesc la prima vedere, in vreme ce altii chibzuiesc indelung decizia si fac pasul spre o noua relatie abia atuni cand sunt 100% convinsi ca e cea mai buna decizie.

BERBEC

Cei din zodia Berbec nu sunt foarte statornici in dragoste si, desi se indragostesc foarte usor, la fel de repede pot renunta la o relatie atunci cand se plictisesc.

TAUR

Taurii considera dragostea un subiect foarte serios si il trateaza ca atare. De aceea, cei nascuti in aceasta zodie nu se vor lasa dusi de val foarte usor si vor fi mereu atenti cui isi daruiesc inima.

GEMENI

Nativii din Gemeni se indragostesc foarte repede, dar nu arata acest lucru. Si la capitolul despartire Gemenii sunt dificili pentru ca se pot complace intr-o relatie, chiar daca ei isi dau seama ca nu e cea potrivita.

RAC

Racii sunt persoane sensibile si se ataseaza repede de o persoana. Ei nu suporta despartirile si de multe ori raman intr-o relatie din interese de diverse tipuri.

LEU

Leii se indragostesc greu deoarece cred ca ei merita ce e mai bun si sunt foarte selectivi. Odata prinsi intr-o relatie, nativii din aceasta zodie nu renunta foarte usor.

FECIOARA

Persoanele din zodia Fecioara au fler in dragoste si nu prea se indragostesc de cine nu trebuie. Tcomai de aceea si renunta foarte greu la o relatie.

BALANTA

Balantele se indragostesc relativ repede, insa asteapta momentul potrivit pentru a face primul pas. Odata ce au inceput o relatie, nativii din Balanta renunta cu greu la ea.

SCORPION

Celor din Scorpion li se aprind repede calcaiele, insa la fel de repede renunta la relatiile pasagere. Ei se implica intr-o poveste de dragoste abia dupa ce trece o perioada buna de timp.

SAGETATOR

Sagetatorii se lasa prada dragostei destul de repede, dar sunt precauti. Atunci cand simt ca persoana de langa ei este cea potrivita se vor darui in totalitate.

CAPRICORN

Capricornii se indragostesc usor si se implica profund in relatiile lor, de aceea nu vor renunta cu una cu doua la partenerii lor.

VARSATOR

Cei din aceasta zodie sunt destul de suspiciosi, asa ca se vor indragosti abia dupa ce partenerul va trece anumite teste. Cu toate astea renunta destul de repede la o relatie daca ei cred ca au gasit ceva mai bun.

PESTI

Persoanele din zodia Pesti se ataseaza cu usurinta de oameni si renunta cu greu la o relatie dupa ce au luat-o pe aceasta cale.

Loading...
Share.

Comments are closed.