Cele mai PUTERNICE lectii pentru 2020 pentru fiecare zodie

Anul 2020 are semne bune pentru toate zodiile. Lectii importante vor fi de invatat, astfel incat, la final de an sa fim cu totii mai intelepti.

BERBEC

Planeta conducatoare, Marte, se afla in Berbec, ceea ce inseamna un inceput de an in forta. Trebuie sa-ti pastrezi spiritul de aventura, de pionierat si sa spui DA mai des. Chiar si atunci cand acest da te sperie. Fii deschis sa inveti lucruri noi. Poate ca esti tentat sa te inscrii la o scoala sau poate sa urmezi cursuri de dezvoltare profesionala. Ai nevoie de ele ca sa te faci remarcat mai usor.

Luna aprilie este rezervata romantismului. Luna Noua iti creste increderea de sine si scoate la suprafata emotii puternice. Iti declari mai usor dragostea. Sosirea lui Venus in Berbec accentueaza si mai mult nevoia de a te face remarcat si de a avea incredere in tine. Numai asa poti cuceri persoana de langa tine.

TAUR

Anul 2020 inseamna pentru tine redescoperire. Vei invata sa te pui pe primul plan, chiar daca, uneori, acest lucru inseamna sa te rupi de angajamente sau sa pari egoist. Conjunctia Marte-Uranus de la mijlocul lui februarie te introduce intr-o lume a spiritualitatii si poate aparea o criza a credintei. De asemenea, cele trei cuadraturi Jupiter-Neptun din ianuarie, iunie si septembrie vor accentua situatiile in care, in ciuda eforturilor tale, nu te vei simti apreciat la adevarata valoare. N-ar mai trebui sa fie, astfel, o surpriza faptul ca intrarea razboinicului Marte in Taur va aduce nevoia de a-ti urmari propriile interese.

In amor, gelozia este la cote inalte in 2020. Din fericire, conjunctia Venus-Jupiter de la sfarsitul lunii ianuarie o mai domoleste. Urmeaza o perioada in care uiti si ierti usor. Pasionalul Marte te face mai iubiaret. Urmeaza o perioada fierbinte. Daca esti singur, iti poti intalni jumatatea. Ai grija, insa, sa nu fii prea gelos sau prea insistent.

GEMENI

Anul 2020 inseamna pentru tine introspectie si analiza. Un an de dezvoltare spirituala si personala. In ianuarie, iunie si septembrie, optimistul Jupiter este in cuadratura cu nebulosul Neptun, ceea ce iti poate aduce fie perioade de vulnerabilitate, fie de negare, fie de idealism exagerat, fie de invinovatire.

In plan amoros, iubaretul Venus iti aduce perioade propice logodnei sau mariajului. Daca esti singur, conjunctia Venus-Jupiter iti poate aduce mai multa incredere in sine si mai multe oportunitati de a-ti intalni jumatatea.

RAC

Anul 2020 inseamna pentru tine lectia flexibilitatii. Renunta la rigiditate, la critica si la asteptarile inalte, atat in ceea ce-i priveste pe ceilalti, cat mai ales in ceea ce te priveste pe tine insuti. Multe surprize pot aparea daca esti mai deschis si mai dispus sa incerci si alte cai. Rebelul Uranus iti poate crea impresia ca esti pe drumul gresit. Si poate chiar esti. Nu e niciodata prea tarziu sa recunosti ca ai gresit si sa o iei pe drumul care trebuie.

In amor, se prefigureaza o noua idila. Elipsa solara iti evidentiaza punctele forte si reusesti sa spargi gheata. De-acum totul depinde doar de tine. Astrele sunt favorabile vindecarii si reconcilierii.

LEU

Un an cu planuri marete, dar – ca sa le atingi – ai nevoie de mai multa ambitie. Aceasta este lectia ta. Ai incredere in tine, actioneaza, afirma-te. O problema in zona sanatate se poate transforma intr-o adevarata binecuvantare. Va fi punctul de trezire. Fii pozitiv si optimist. Nu renunta niciodata.

LEU

Un an cu planuri marete, dar – ca sa le atingi – ai nevoie de mai multa ambitie. Aceasta este lectia ta. Ai incredere in tine, actioneaza, afirma-te. O problema in zona sanatate se poate transforma intr-o adevarata binecuvantare. Va fi punctul de trezire. Fii pozitiv si optimist. Nu renunta niciodata.

SAGETATOR

Anul 2020 inseamna pentru tine abundenta si noroc la bani. Trebuie sa te faci remarcat, sa ai incredere in tine si vei primi recunoastere.

In amor asteapta-te la multa pasiune. Venus intra in Sagetator, iar conjunctiva acestei planete cu Jupiter va insemna un moment remarcabil. Daca esti singur iti poti gasi jumatatea. Daca ai deja pereche astepta-te la evenimente de care iti vei aminti intotdeauna cu placere.

CAPRICORN

Anul 2020 inseamna pentru tine lectia creativitatii. Ai te invatat sa fii mai flexibil, sa-ti dai voie sa-ti imaginezi lucruri. Eclipsa solara din ianuarie te face sa-ti pui intrebari despre cine esti cu adevarat. Care sunt talentele tale. Explorezi mai mult zona imaginii si identitatii proprii.

In amor esti jucaus. Daca esti singur sau implicat intr-o relatie, inveti lectia spontaneitatii. Fii mai flexibil, mai inventiv.

VARSATOR

Anul 2020 inseamna pentru tine dezvoltare spirituala. Ai mai multa deschidere catre aceasta zona a credintei, a trezirii. Cele doua eclipse solare te mai dornic de a fi constient, mai prezent in viata ta. Ceilalti te pot considera egoist, insa in acest an trebuie sa inveti sa pui accent mai mult pe ceea ce simti, pe ceea ce esti tu cu adevarat.

In amor, conjunctia Venus-Jupiter va aduce si mai multe intrebari. Ce vrei cu adevarat de la tine, de la partenerul de cuplu sau de la un potential partener (in cazul in care esti singur). Poti parea rece si distant si pot aparea conflicte.

PESTI

Anul 2020 inseamna pentru tine sa inveti pe cine sa tii alaturi de tine si pe cine sa scoti din cercul tau de apropiati. Esti foarte usor de influentat si atunci ai nevoie de oameni pozitivi in jurul tau. Eclipsa solara din ianuarie iti aduce nevoia de a te ocupa de o problema de sanatate pe care ai ignorat-o, dar care a inceput sa-ti puna bete in roate.

In amor, anul 2020 inseamna fericire in relatia de cuplu. Daca esti singur poti avea companie placuta. Luna plina din Februarie creste romantismul, iar pentru cuplurile casatorite se anunta o a doua luna de miere. De asemenea, intrarea lui Venus in Pesti, din martie, creste romantismul si pasiunea. Atmosfera se va pastra asa pana la finalul anului.