Aceste 5 zodii vor avea cel mai bun noiembrie 2019. Iata la ce vor avea noroc!

0

Privind pe gaura cheii spre astrologia lunii noiembrie 2019, exista 5 zodii ce vor avea norocul sa fie fata in fata cu oportunitati.

Vor fi ele capabile sa le vada si sa le foloseasca ? Se vor putea bucura de ele, le vor putea pune la treaba in folosul lor ?

Nu inseamna ca aceste 5 zodii nu vor avea parte de provocarile lor de viata insa vor avea capacitatea sa radieze energie pozitiva si vorbele sau faptele altora nu ii vor afecta (asa de mult).

BERBECUL

Dragostea este in aer si trebuie sa iti mentii ochii deschisi pentru ea. Daca esti singur, sunt mari sanse ca cineva nou sa se indrepte spre viata ta si sa intre direct in ea. Daca esti deja comis intr-o relatie, partenerul s-ar putea decide sa fie de asa natura cu tine incat sa iti ia presul de sub picioare prin actiunile sale, in sensul bun, desigur. Orice se poate intampla si nu trebuie sa te inchizi in fata oportunitatilor din fata ta. Da-ti o pauza de la munca si permite romantismului sa infloreasca si vezi ce aduce diferit in viata ta.

TAURUL

Sunt mari sanse sa primesti o veste la munca ce te poate lasa masca. Toata munca ta asidua poate cunoaste rezultate in cele mai bune moduri posibile. Desigur, te simti ca si cum mereu tu muncesti greu si nu culegi beneficiile, dar acele beneficii te pot izbi ca o gramada de bucati de caramida indreptate spre tine. Te pot prinde cu garda jos, dar vor si scoate ce e mai bun din tine. Sunt mari sanse sa iesi mai mult din cochilia ta si sa te pozitionezi asa cum nu ai face-o in mod normal. Poate cineva isi va arata sentimentele fata de tine si sa iti transforme luna in una orientata spre iubire. Doar timpul poate confirma acest lucru.

GEMENII

Da, ultimele luni te-au cam dat cu posteriorul de pamant prin provocarile aruncate de Univers in calea ta, insa februarie iti va ridica o greutate de pe umeri. Poti primi unele vesti uluitoare care pot schimba totul. Poate ca nu esti inca pregatit pentru ce va veni, pentru amploarea schimbarilor bune ce te asteapta, insa nu te descuraja ca nu esti pregatit total ci antreneaza-te. Nu ai cum bate pasul pe loc in monotonie, nu asa e viata ci supusa evolutiei spre mai bine. Esti capabil de mult mai mult decat constientizezi.

FECIOARA

Cele mai multe Fecioare au avut parte de stres suficient de mult in ultimele luni, insa pe masura ce intram in noiembrie, aceasta zodie poate spune “la revedere” stresului. Vin vremuri mai bune. Recunosti ca meriti si tu vremuri mai bune ? Totul va incepe sa capete sens si unele lucruri pe care le-ai lasat sa te deranjeze vor ajunge la un final de drum. Pe masura ce vei avansa in luna, partea ta creativa va dori sa iasa mai mult in fata pentru ca are ceva de aratat lumii. Permitand sa se intample asta si lucrand la lucrurile pe care le iubesti, iti vei aduce succesul pe calea ta.

VARSATORUL

Te poti pregati de o tratatie pe cinste a Universului. Emotii pe care le credeai plecate din experientele tale pot reaparea, cauzand o oarecare agitare a spiritelor dar in sensul bun. Daca te vei relaxa si vei permite acestor energii sa se joace prin viata ta, vei fi surpins in ce loc minunat vei ajunge, chiar daca nu crezi. Insa daca continui sa fii tensionat sau temator, iti indepartezi singur fericirea. Din fericire, ai sanse sa incetezi sa proiectezi durerile tale pe altii si sa schimbi ceva semnificativ la tine. Aceasta este partea din tine pe care toti sunt nerabdatori sa o vada.

Loading...
Share.

Comments are closed.