Zodii incompatibile: ce zodii nu se potrivesc deloc împreună

0

Astrologia ne surprinde întotdeauna, fiind capabilă să ne dezvăluie câteva aspecte ale personalității noastre și cum tindem să ne comportăm în situații dificile. De data aceasta vom afla ce zodii nu sunt compatibile împreună și deci nu ar trebui să facă o pereche în amor.

Zodii incompatibile – Berbec

Berbecul nu este compatibil cu Rac și Capricorn, iar semnul este total opus față de Balanță. Berbecul este un semn de foc. Cei născuți sub semnul solar al Berbecului au tendința de a fi oameni energici și, după cum le sugerează elementul lor dominant, foarte sinceri și direcți. În general, Berbecul nu este foarte compatibil cu cele mai conservatoare și introvertite semne, precum Racul și Capricornul. De obicei, aceste combinații nu funcționează bine, deși pot exista excepții.

Zodii incompatibile – Taur

Taurul este mai puțin compatibil cu Leul și Vărsătorul, iar semnul său total opus este Scorpionul. Nu este însă surprinzător faptul că Taurul ar putea fi atras de magnetismul Scorpionului. Taurul ar putea avea unele probleme de adaptare în ce privește viziunea pasională și încăpățânată a Scorpionului.

Zodii incompatibile – Gemeni

Gemenii sunt mai puțin compatibili cu Fecioara și Peștii, iar semnul complet opus este Săgetătorul. În timp ce s-ar putea să fie atras de viteza mentală a Fecioarei sau al Peștilor, aceste semnale nu funcționează prea bine. Fecioara i-ar putea oferi Gemenilor o oarecare siguranță, dar, în final, va ajunge să se obosească. În timp ce cuplul Gemeni și Săgetător pare foarte interesant la început, lucrurile nu merg bine. Ambele semne adoră să călătorească, dar le este greu să se așeze și să ia decizii cu privire la orice.

Zodii incompatibile – Rac

Racul este mai puțin compatibil cu Berbecul și Balanța, iar semnul său total opus este Capricorn. Berbecul este energic, iar Balanța caută adesea varietate și, în ambele cazuri, un iubitor Rac ar putea fi incomod. Racul și Capricornul sunt, fără îndoială, o relație dificilă pentru ambii, deoarece Racul este rapid și deschis în a exprima emoții, în timp ce Capricornul este adesea stoic și are probleme în exprimarea sentimentelor.

Zodii incompatibile – Leu

Leul este mai puțin compatibil cu Taurul și Scorpionul, iar semnul său total opus este Vărsătorul. Cu Taur, ar putea exista o bătălie de orgolii, deoarece ambii sunt încăpățânați și își doresc întotdeauna să obțină ceea ce își doresc. Scorpionul poate fi puternic și pre încăpățânat pentru Leu. Vărsătorul nu este întotdeauna o partidă bună, deoarece Leul ar putea crede că Vărsătorul este prea independent.

Zodii incompatibile – Fecioară

Fecioara este mai puțin compatibilă cu Gemenii și Săgetătorul, iar semnul său total opus este Peștii. Cu Gemeni, Fecioara se poate simți frustrată. Același lucru este valabil și pentru Săgetător. Peștii dau, de asemenea, provocări, întrucât Fecioara este o creatoare, iar Peștii visători, deși dacă se pot completa reciproc, lucrurile pot merge grozav.

Zodii incompatibile – Balanță

Balanța este mai puțin compatibilă cu Racul și Capricornul, iar semnul său total opus este Berbec. Racul poate fi prea legat de rutina zilnic pentru o Balanță, care este o fire extrem de sociabilă, Capricornul ar putea fi prea agresiv, iar Berbecul ar putea fi mult prea îndrăzneț.

Zodii incompatibile – Scorpion

Scorpionul este mai puțin compatibil cu Leul și Vărsătorul, iar semnul său complet opus este Taurul. Cu Leul, un Scorpion s-ar putea simți ca în compania unui prieten de-o viață, iar cu Vărsătorul ar putea avea probleme, deoarece ambii sunt încăpățânați. Cu Taurul, semnul opus al Scorpionului, nu iese întotdeauna cea mai reușită partidă.

Zodii incompatibile – Săgetător

Săgetătorul este mai puțin compatibil cu Fecioara și Pești, iar semnul său total opus este Gemenii. Problema ar putea fi că, în timp ce Săgetătorul vrea să facă lucrurile cu o abordare entuziastă, Peștii sunt prea ezitanți. Cu Gemenii, lucrurile vor fi interesante și niciodată plictisitoare, dar, în cele din urmă, va fi mai greu să-i determine pe aceștia să ia decizii serioase cu privire la viitor.

Zodii incompatibile – Capricorn

Capricornul este mai puțin compatibil cu Berbecul și Balanța, iar semnul său total opus este Racul. Capricornul este lent și constant pentru a câștiga cursa. Cu Berbec, este vorba despre impulsuri și decizii rapide pentru a obține rezultate grăbite. Capricornului îi este greu să controleze Balanța. Aceste două semne sunt foarte diferite. Capricornul este rezervat și nu își exprimă cu ușurință sentimentele. Racul este foarte emoțional și demonstrativ. Combinație proastă în majoritatea cazurilor.

Zodii incompatibile – Vărsător

Vărsătorul este mai puțin compatibil cu Taurul și Scorpionul, iar semnul său complet opus este Leu. Vărsătorul ar putea fi frustrat de modul rigid de gândire Taurului. Scorpionul prezintă o provocare serioasă, deoarece atât Scorpionul, cât și Vărsătorul sunt incredibil de încăpățânați și toată lumea vrea să aibă dreptate. Cu Leu – amândurora le place să fie în centrul atenției și să obțină cât pot de mult, ceea ce ar putea duce la conflict, deși ar putea apărea și o atracție.

Zodii incompatibile – Pești

Peștii sunt mai putin compatibili cu Gemenii si Sagetatorul, iar semnul sau total opus este Fecioara. Cu Gemenii, Peștii pot avea probleme în a înțelege procesele lor de gândire. Peștii depind adesea de indicii non-verbale. Gemenii însă nu încetează să vorbească. Săgetătorul, fără sens, are o abordare entuziastă de a face față cu aproape orice lucru din viață,fapt care i-ar putea speria pe Pești. Fecioara ar fi deosebit de inarmonică. De ce? Pentru că Pești este un visător și se bazează foarte mult pe instinct. Fecioara este unul dintre cele mai practice semne ale Zodiacului, sunt niște analiști care au nevoie de fapte solide pentru a-și negocia destinul.

Loading...
Share.

Comments are closed.