Gigi Becali e devastat! Alexandra a fost parasita de iubit pentru un fotomodel

0

Dupa ce familia Becali a fost in culmea fericirii odata cu nunta Teodorei, acum o veste proasta s-a abatut asupra lor.

Gigi Becali e devastat! La doar cateva zile dupa ce fiica cea mare s-a casatorit cu alesul inimii ei, sora sa, Alexandra, a fost parasita de Mihnea Grigoriu pentru fotomodelul Denisa Hodisan.

Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a avut o relatie cu Mihnea Grigoriu, fiul controversatului miliardar Daniel Grigoriu, care este cunoscut pentru trecutul lui din SRI.

Denisa Hodisan

Aparent Mihnea Grigoriu este un adevarat Casanova, fiindca pana acum s-a cuplat cu mai multe femei superbe din Romania. Iar cea mai recenta cucerire este fotomodelul Denisa Hodisan, o tanara din Oradea care a participat la mai multe concursuri de miss.

Denisa, in varsta de 26 de ani, a absolvit Facultate de Matematica si este de profesie model, castigand mai multe competitii internaționale. Se poate mandri cu Miss Top Model International 2016, Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017 si Miss Planet 2019.

Insa vestea nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali, mai ales ca vestea a venit la doar o saptamana dupa ce fiica lui cea mare, Teodora, a facut marele pas in fata altarului.

A fost nunta anului, cu sute de invitati si cu multi bani investiti in acest eveniment.

Loading...
Share.

Comments are closed.