Tragedie fără margini în Constanța. Doi părinţi si-au luat viata împreună, în aceeaşi zi în care copilul lor s-a stins răpus de o boală gravă. Ce au scris în biletul de adio

Doi părinți au decis să își pună capăt zilelor în aceeași zi, după ce copilul lor de zece ani a murit.

Totul a început atunci când copilul avea aproape trei ani. Părinţii lui au aflat că suferă de o boală gravă şi au decis să facă tot ce le stă în putinţă pentru a-şi salva copilul. Au urmat ani grei de tratamente şi stat în spital, iar când copilul, Cristian, a ajuns la vârsta de zece ani, medicii le-au spus părinţilor că nu se mai poate face nimic.

Într-o postare pe blogul său, la acea vreme, mama copilului a scris că dacă micuţul va muri, ea şi soţul său vor face la fel, scrie spynews.ro.

„Am simţit că vreau să mor chiar în momentul acela, totul în jurul nostru se năruie, nu se poate reda în cuvinte ce simt o mamă şi un tată la aflarea unei asemenea veşti îngrozitoare despre propriul lor copilaş ,dulce, care nu împlinise, înca nici măcar 3 anişori”, a scris mama lui Cristian, în urmă cu zece ani.

Din păcate, chiar în ziua în care Cristian s-a stins, Nicuşor şi Vangheliţa Aravă au decis să-şi pună capăt zilelor. Cei doi au scris înainte o scrisoare de 13 pagini în care au povestit motivul pentru care au decis să plece pe lumea cealaltă în acelaşi timp cu copilul lor.