Ștefan Bănică, mesaj emoționant după ce Tamara Buciuceanu s-a stins

0

Ștefan Bănică a transmis la rândul său un mesaj emoționant, de îndată ce a aflat vestea că marea noastră actriță s-a stins din viață la Spitalul Elias din Capitală.

Chiar dacă durerea este imensă, îndrăgitul artist ne asigură că „tanti Tama a plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea”, astfel că trebuie să prețuim întreaga moștenire pe care ne-a lăsat-o.

„A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor.

Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!, a scris Ștefan Bănică pe contul său de Facebook.

Familia Regală, mesaj după moartea Tamarei Buciuceanu Botez

“Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi ASR Principele Radu au aflat cu multă tristeţe vestea trecerii la Domnul a marii actriţe Tamara Buciuceanu, una dintre figurile emblematice ale teatrului şi filmului românesc din ultimii 70 de ani.

Tamara Buciuceanu a primit de la Regele Mihai I rangul de Ofiţer al Ordinului Coroana României. La Castelul Peleş, cu cinci ani în urmă, Tamara Buciuceanu a fost invitată de Majestatea Sa Custodele Coroanei, la ceremonia de învestitură în Holul de Onoare şi la dineul oficial din Sufrageria de Stat.

Născută în Basarabia, acum 90 de ani, Tamara Buciuceanu lasă o urmă de neşters în cultura română, după o strălucită şi lungă carieră artistică. Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu transmit condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, menţionează sursa citată, potrivit Agerpres.

Loading...
Share.

Comments are closed.