Tanar din Galaţi, reţinut după ce a lovit cu o bucata de lemn un bărbat care stătea pe o bancă şi i-a furat telefonul şi banii

0

Un adolescent de 14 ani din Galaţi a fost reţinut după ce a lovit cu o bucată de lemn un bărbat care se odihnea pe o bancă din municipiu, după care i-a luat telefonul mobil şi banii pe care îi avea la el.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi şi cei din cadrul Secţiei 4 Poliţie Galaţi au identificat, marţi, un adolescent de 14 ani, bănuit de tâlhărie.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că în noaptea de 27 iulie, copilul, folosind o bucată de lemn, ar fi lovit în cap un bărbat de 51 de ani, care stătea pe o bancă, în Piaţa Energiei din municipiu. După ce l-a lăsat fără cunoştinţă, copilul i-a furat bărbatului telefonul mobil şi banii pe care îi avea la el.

Adolescentul acuzat de tâlhărie a fost prins de poliţişti şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, în cursul zilei de marţi fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

Loading...
Share.

Comments are closed.