Monica Gabor s-a căsătorit în secret. Cum s-a dat vedeta de gol

0

Cum a ajuns Monica Gabor în locuința luxoasă din Malibu

Monica Gabor trăiește de câțiva ani în America alături de Mr Pink, miliardarul care îi oferă o viață de vis în Malibu, California.

În timpul unei vizite în România, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a recunoscut că bărbatul cu care se iubește a cerut-o de soție și că se gândește să își întemeieze o familie cu el. Iar acel moment se pare că a venit.

Toată lumea a observat că Monica a adoptat un stil de viață extrem de simplu. A renunțat la machiaj, dar și la bijuteriile pe care le purta pe vremea când era cu Irinel Columbeanu. În schimb, a fost nedezlipită de inelul pe care Mr Pink i l-a oferit, o bijuterie extrem de valoroasă.

În timpul vizitei unor prieteni de familie, Monica Gabor a dezvăluit, însă, un inel care seamănă foarte mult cu o verighetă, ce ar putea fi semnul unei căsătorii secrete cu bărbatul iubit.

Nu se știe dacă Monica și Mr Pink au ajuns în fața ofițerului Stării Civile, însă, acest lucru contează mai puțin, căci de câțiva ani, vedeta are grijă și de fiul lui Mr Pink și se poartă ca o mamă cu el, cât timp Irina se află în România, unde studiază.

Loading...
Share.

Comments are closed.