Alexandra torturată până-n panzele albe! O țară întreagă arată cu degetul spre autorități

O tara intreaga a devenit spectator stupefiat la filmul de groaza din Caracal. Orice tanara din orice colt al tarii putea fi in locul celor doua adolescente. Dar, mai revoltator e ca putea sa sfarseasca la fel – in mainile unui asasin. E vremea sa plecati, spun oamenii, aratand cu degetul spre autoritatile care nu au fost in stare sa salveze o copila cu atata curaj. O copila sechestrata care a avut puterea sa sune de trei ori la 112.

Cu sufletul plin de durere spaima si revolta oamenii abia-si gasesc cuvinte sa vorbeasca. E atat de mare socul incat tara intreaga refuza sa creada ca filmul groazei de la Caracal e real.
Pe buna dreptate – indignarea e pana la cer – mai ales cand te gandesti ca autoritatile platite sa ne apere si sa ne salveze in cazuri extreme au lasat o biata copila de 15 ani pe mainile unui individ cu porniri diabolice – cu toate ca ea le-a cerut disperata ajutor prin 112.
Mai presus de orice biata adolescenta s-a stins din vina lipsei de omenie spun toti cei care privesc stupefiati spectacolul macabru din Olt.

In toata tara ard lumanari in memoria celor doua fete disparute care se pare ca ar fi fost torturate si ucise cu sange de Gheorghe Dinca.
La Constanta cei din Trupa Voltaj i-au adus un omagiu Alexandrei in fata a mii de oameni.