PRINȚUL GEORGE A ÎMPLINIT 6 ANI! IMAGINI DRAGUTE CU FIUL CEL MARE AL LUI KATE MIDDLETON ȘI PRINȚUL WILLIAM

0

Sarbatoare mare la Conacul Regal Britanic! Prințul George, fiul lui Kate Middleton și Prințul William, a împlinit 6 ani, pe 22 iulie. Cu această ocazie, Palatul Kensington a publicat imagini senzaționale cu băiatul, realizate chiar de mama lui, Ducesa de Cambridge.

Prințul George a împlinit 6 ani! Imagini adorabile cu fiul cel mare al lui Kate Middleton și Prințul William

În fotografiile respective, Prințul George râde cu gura până la urechi, în timp ce este fotografiat de Kate Middleton. Aceste imagini au fost realizate în grădina Palatului Kensington, în urmă cu aproximativ o lună.

Prințul George apare îmbrăcat cu tricoul naționalei Angliei și este copia fidelă a tatălui său, Prințul William. Unii fani ai casei regale britanice cred că băiatul are trăsături și de la bunica lui, regretata Prințesa Diana.

De asemenea, Prințul George este pasionat de fotbal și grădinărit. Nici nu e de mirare de ce mama lui, Kate Middleton, i-a realizat fotografiile în grădina Palatului, dar și în timpul vacanței din Caraibe, pe insula Mustique. Acolo, cuplul regal s-a relaxat, alături de cei trei copii ai lor, la o vilă care a costat 28.0000 de euro pe săptămână.

Palatul Kensington a publicat, în trecut, și fotografii emoționante cu frații Prințului George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Loading...
Share.

Comments are closed.