HOROSCOPUL DE MAINE, 19 iunie 2019! Balanta este asaltata de replici revoltatoare

0

Berbecul

Astăzi ajungi la concluzia că ești norocos. Ceea ce se întâmplă pe la prânz te va face să crezi asta, deși nu ești genul de persoană care să fie preocupată de așa ceva. Nici spre seară nu îți trece uimirea.

Taurul

Aștepți o vizită din partea unei rude a partenerului de viață și vrei să faci o impresie bună. După ce cumperi de toate și faci casa “lună” afli că musafirul așteptat amână sosirea. Te simți oarecum ușurat.

Gemenii

Ai răbdare! Acesta este îndemnul pe care-l vei auzi cel mai des astăzi. Timpul trece greu și pare că nu se întâmplă nimic. Situația se schimbă spre seară când te întâlnești cu cei mai buni prieteni. În sfârșit ceva acțiune!

Racul

Ești așteptat la un eveniment, însă din cauza programului încărcat de la muncă nu mai ajungi. Cel mai bine ar fi să anunți asta din timp, altfel, cei care te așteaptă s-ar putea supără pe tine.

Leul

Urmează o ședință la locul de muncă și nu știi la ce să te aștepți. Indiferent ce se hotărăște, încearcă să îți păstrezi calmul. Nu reacționa imediat. Găsești tu o soluție mai târziu.

Fecioara

Ai aflat ceva și nu îți vine să crezi că este adevărat. Ceea ce întâmplă pare a fi decupat dintr-o secvența de film. Ești hotărât să faci cercetări și să afli care este realitatea. Vei fi surprins!

Balanța

Atitudinea cuiva de la locul de muncă îți ridica semne de întrebare. Nu înțelegi de ce îți da astfel de replici. Încerci să afli ce s-a întâmplat, dar nimeni nu vrea să vorbească. Abia după ședința de după-amiază realizezi ce se întâmplă.

Scorpionul

Intri într-un conflict cu cineva din familie care nu împărtășește aceleași idei cu tine. Încerci să-i explici poziția ta cu calm, dar constați că nu ești nici măcar ascultat. Abia acum constați că modul vostru de gândire e diferit.

Capricornul

Nu te lăsa descurajat de faptul că nimic nu îți iese astăzi așa cum ai plănuit. Asta înseamnă, doar, că mâine trebuie să o iei de la început. Te mai înveselești spre seară când cineva drag îți face o surpriză.

Vărsătorul

Nu ești atent și pierzi o informație care ți-ar fi fost de folos în proiectul la care lucrezi. Cei care au de câștigat sunt tocmai adversarii tăi. Pe viitor încearcă să fii mai atent.

Peștii

Ești prea ocupat că să mai ai timp și de “nimicurile” celor din jur. O să îți dai seama că ai greșit când vei afla, mai exact, despre ce era vorba. Bucură-te că, în final, totul s-a terminat cu bine!

Loading...
Share.

Comments are closed.