Beneficiile plansului, in anumite situatii

0

Chiar daca plansul este perfect natural, multi dintre noi incearcam sa il ascundem. Ne stergem lacrimile rapid atunci cand ele apar si aplicam putin mai mult machiaj pentru a acoperi urmele iar primul nostru instinc este de multe ori sa mintim atunci cand cineva intreaba daca suntem in regula. Dar plansul nu este un semn de slabiciune. De fapt, este un semn de putere.

Iata cinci motive pentru care plansul inseamna putere:

  1. Plansul are beneficii pentru sanatate

Plansul ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Este un mecanism de aparare impotriva germenilor si a altor bacterii. Data viitoare cand mai versi o lacrima, aminteste-ti ca organismul tau te tine departe de toxinele daunatoare.

  1. Plansul te ajuta sa mergi mai departe

Refuzand sa recunosti o situatie dureroasa si sa te comporti de parca totul este in regula nu te va ajuta sa mergi mai departe si sa treci peste durere. Dar plansul te poate ajuta. Plansul este un mod sanatos de a-ti lasa emotiile sa iasa la suprafata.

  1. Plansul ajuta la ameliorarea stresului

Cand plangi, corpul tau incepe sa se relaxeze. In sfarsit, puteti sa va eliberati de toate emotiile pe care le tineati captive, eliberand si din stresul acumulat. De aceea va simtiti mai liberi dupa un plans bun.

  1. Plansul te ajuta sa procesezi durerea

Pierderea cuiva drag nu este niciodata usoara. Tristetea pe care o simti poate deveni atat de coplesitoare incat simti ca esti prins in interiorul ei. Faptul ca plangi in loc sa iti suprimi emotiile, te poate ajuta sa procesezi durerea si pierderea pe care o simti.

  1. Plansul te ajuta sa simti

Ai fost vreodata asa de coplesit sau suparat ca nu stiai cum sa te simti? Un strigat bun te poate ajuta sa iti descifrezi emotiile. Elibereaza energiile negative si fa un pas in spate pentru a te relaxa. Porneste apoi cu fruntea sus spre urmatorul pas!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa: davidwolfe.com

Photo: A Pretty Woman

Loading...
Share.

Comments are closed.