6 diferente intre un barbat care te iubeste si unul care iti strica viata

0

Nu-i deloc usor sa gasesti dragostea adevarata. Cu atat mai greu este sa iti dai seama de realitate atunci cand ai de a face cu simtaminte amestecate. Fiecare din noi are o voce interioara care mereu comenteaza. V-ati intrebat vreodata daca barbatul langa care stati este acolo din motivul corect? In acest articol va dezvaluim 6 diferente intre un barbat care va iubeste si unul care va otraveste viata si va face sa va pierdeti timpul.

 

Respectuos vs. Tolerant

 

Adevaratul barbat, acela care te iubeste, te respecta si te apreciaza pentru opiniile tale. Pe de alta parte sunt barbati care iti vor spune ca nu ai dreptate sau iti vor da dreptate dar fara sa considere ca opinia ta este la fel de importanta ca a lor.

 

Incurajator vs Controlor

 

Un barbat care iubeste o femeie o va incuraja sa isi urmeze oportunitatile care i se ivesc. Un barbat adevarat o incurajeaza sa experimenteze lucruri noi dar nu o va forta niciodata sa faca lucruri cu care ea nu se simte confortabil.

 

Sincer vs Cinic

 

Un barbat care iubeste ii va spune femeii ceea ce ea are nevoie sa auda. De exemplu, daca il intrebi cum arati intr-o anumita pereche de blugi si el iti va spune sa incerci altceva nu inseamna ca este rautacios. El este doar sincer. Daca insa iti va spune ca ar trebui sa slabesti el te insulta si o face pentru ca despartirea sa fie mai usoara.

 

Afectuos vs lipicios

 

Iti doresti sa fi cu un barbat care iti scrie, te suna sau vrea sa fie cu tine nonstop? Unele femei ar putea crede ca este barbatul ideal dar ar trebui sa se gandeasca de doua ori. Un astfel de barbat se afla in acea relatie mai mult pentru el decat pentru tine. Un barbat care te iubeste isi va arata atat latura emotionala cat si cea fizica in timp ce un “lipicios” are probleme emotionale si simte nevoia continua de validare.

 

Protector vs Posesiv

 

Este normal sa-ti doresti sa protejezi pe cineva pe care iubesti. Este minunat atunci cand el nu te scapa din priviri si te tine strans langa el atunci cand va aflati la club dar daca nu te lasa sa mergi nicaeri singura sau devine agresiv cu barbatii care incearca sa vorbeasca cu tine, atunci este posesiv.

 

Serios vs Interesat

 

Un barbat care este interesat de tine va vorbi cu tine atunci cand este convenabil pentru el. Aceasta se intampla atunci cand relatia este la inceput. Daca dupa o perioada de timp el continua sa vorbeasca cu tine doar atunci cand ii convine lui, atunci nu este indragostit.

 

Vei stii daca este barbatul potrivit daca vei incerca sa privesti detasat relatia voastra, sa analizezi nivelul de interactionare si gradul de fericire.

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthydiet24.com

Loading...
Share.

Comments are closed.