Daca iubitul tau te insala, evita sa faci aceste lucruri

0

Infidelitatea nu-i ceva fain de parcurs, dar asta nu inseamna ca nu te poti proteja de suferinta. Iata ce sa NU faci daca te insala iubitul.

Nu lasa panica sa te controleze – Ce avem de facut este sa luam o pauza si sa nu lasam panica sa ne ia cu asalt. Retrage-te intr-un spatiu linistit, unde lasi chimicalele care iti dau peste cap sistemul sa se domoleasca. Pentru ca nimeni nu ia decizii bune in stare de panica.

Nu te neglija – Din pacate, facând asta, te privezi de grija pe care trebuie sa ti-o porti acum pentru a putea depasi acest moment. Ingrijeste-te cum ai face-o daca ai avea o raceala. Hraneste-te si hidrateaza-te corespunzator, incearca sa te odihnesti chiar daca ai probleme cu somnul si iesi zilnic din casa chiar si pentru a sta pe o banca in parc. Adu-ti aminte ca infidelitatea partenerului tau nu are nicio legatura cu tine si cât valorezi.

Nu te grabi sa le spui tuturor – Cu totii avem nevoie de sprijin, dar incearca sa nu dai fuga imediat la prieteni sau cunostinte. Ai nevoie sa procesezi ceea ce se intâmpla in relatia ta si poti ajunge sa regreti faptul ca ai informat pe toata lumea. Multe cupluri isi revin dupa un astfel de episod si un procent considerabil ajunge sa aiba o relatie de cuplu mai puternica.

Citeste continuarea aici.

 

Loading...
Share.

Comments are closed.