Aceste exercitii fizice favorizeaza pierderea grasimii abdominale

0

Miscari pentru cei care incep acum

 

Abdomene fluture

 

Din pozitia culcat pe spate, apropiati calcaiele cat mai mult de sezut indepartand genunchii de corp dar pastrand planul orizontal. Puneti palmele pe ceafa cu coatele indepartate astfel incat bratele sa formeze o linie cu linia umerilor. Mentineti spatele drept, lipit de podea si cu muschii stomacului incordati expirati in timp ce ridicati pieptul. Repetati de 10 ori.  

 

Dintr-o parte in alta

 

Stati intins pe spate si ridicati genunchii pastrand talpile lipite de podea. Lipiti palmele de ceafa si expirati in timp ce va ridicati si va rasuciti trunchiul alternativ spre stanga si spre dreapta. Repetati de 15 ori aceste miscari.

 

Scandura

 

Incepeti pe maini si pe genunchi. Mentineti spatele si muschii abdominali incordati si lasati-va in jos pe antebrate. Mentineti spatele drept soldurile ridicate si gatul relaxat timp de 3 secunde. Reveniti si repetati miscarea de 10 ori.

 

Miscari intermediare

 

Degetele de la maini spre talpi

 

Stati culcat pe spate cu picioarele intinse spre tavan si cu mainile pe langa corp. Expirati si in acelasi timp contractati muschii abdominali si incercati sa atingeti talpile cu varful degetelor de la maini. Pastrati spatele lipit de podea. Faceti doua seturi de cate 15 repetari.

 

Foarfece

 

Stati culcat pe spate cu mainile sub cap. Tineti abdomenul incordat si ridicati genunchiul stang spre cotul drept dupa care schimbati partea genunchiul drept spre cotul stang.  Alternati de 15 ori cu o miscare delicata si continua, pastrand abdomenul activ si mainile relaxate. Faceti 2 seturi.

 

Abdomene inverse cu banda de rezistenta

 

Stati intins pe spate cu genunchii ridicati si mainile intinse pe langa corp tinand cate o banda in fiecare mana care este petrecuta pe dupa partea de sus a gambei. Ridicati genunchii spre piept in timp ce soldurile se ridica de la podea. Mentineti pozitia 3 secunde si repetati de zece ori doua seturi.

 

Miscari avansate

 

Genunchii – sus

 

Intre spatarele a doua scaune robuste, sprijiniti-va cu coatele usor indoite, umerii in jos, gatul relaxat, capul si pieptul ridicat. Incordati abdomenul si duceti pe rand cate un genunchi la piept fara sa va balansati. Mentineti cateva secunde postura cu genunchiul ridicat si faceti cate 15 astfel de miscari in trei seturi.

 

Balansarea picioarelor

 

Intindeti-va pe spate cu bratele intinse spre laturi si picioarele cu varful in sus. Expirati si in acelasi timp fortati buricul sa se deplaseze spre coloana vertebrala indoind picioarele spre partea din stanga. Reveniti si continuati miscarea din partea cealalta. Faceti alternativ cate 15 miscari pentru fiecare parte in total 3 seturi.

 

Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: http://www.healthydiet24.com/2016/12/12/9-exercise-burn-abdominal-fat-14-days/

Loading...
Share.

Comments are closed.